![]() |
|
Organizasyon Düzenleme Teklifleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 18:38 |
|
Organizasyon düzenlemede ayrı ayrı bölgelerde emeği geçen yönetici arkadaşlarım, üyelerimizin gözlerinden kaçmış olduğu hususlar mutlaka olabilir. Ama ailemizin her geçen gün yenilikçi anlayışı ile yeni fikirlere can verilmekte malumunuz.
16 Mart 2013'teki @bursat kardeşimizin düzenlediği Darülaceze Huzurevi Ziyareti buna örnek olmuştur. Bizlerin bununla kalmayıp, daha zevkli, eğlenceli, samimi, ülkemize faydalı, insanlık için adım atacak, aklınızda olupta gerçekleştiremediğimiz fikirleri en azından dile getirmemiz için konuyu açmakta bulunuyorum. Fikirlerin harmanlanacağı bu konuda ileri ki organizasyonlarımıza yön vermeyi hedefleyeceğimiz, sizlerin bu katacakları yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aklımdan geçenleri ayrı ayrı mesajlarda dile getireceğim karışmasın diye. Bu yaza büyük ihtimalle İstanbul'a yerleşeceğim. Aklımda olan siz değerli arkadaşlarım da destek olurlarsa, kan bağışında bulunulabilir. Sayı tatmin edici olduğunda seyyar timleri vardı bir zamanlar, adres veriyorsunuz gelip kan alıyorlardı. Olmasa bile kişilerin ulaşabilecekleri noktalarda konuşlu birimleri. Yarım saatimizi ayırıp trafikte yaşanan kötü, üzücü olayları en azından mutlu sonla bitirmeye adım atmış oluruz kan vererek. Rabbim hiçbir insan evladına kan ihtiyacı yaşatmasın dileğim..
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
İstanbulda defalarca planladığımız ancak hala gerçekleştiremediğimiz ve kıbrısdan çok kıskandığım paintball organizasyonu istiyorum artık :)
Pek topluma yararlı birşey değil ama ilk bu geldi aklıma :) Düzenleyen Burak - 03 Mart 2014 Saat 18:52 |
||
![]() |
||
|
Otomobillerimizi malum hareket ettirmenin zamanla zorlaştığı bu devirde toplu olarak yapılan uygulamalarımızın herhangi bir firma ile anlaşılarak otobüs, midibüs, minibüs gibi araçların kiralanarak karadeniz turu, tarihi kültürel geziler vs.vs. düzenlenebilir.
Amaç hem çevre kirliliğini engellemek, hem de daha uygun maliyetle hayatımıza renk katmak. Biraz da sıradanlığın dışına çıkmak. Gönül ister tabi 20-30 araçlık konvoyla ülke hatta dünya turuna çıkmak ama ne mümkün.
|
||
![]() |
||
|
İstanbula gelirsem benden söz düzenleyeceğim sonbahara doğru
![]() |
||
![]() |
||
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yardıma ihtiyacı olan ailelere özellikle çocuklara yardım yapılabilir. Evlerine erzak yapılabilir.ilk aklıma bu geldi.
|
||
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
barınaklara ormanlık arazilere terkedilen minik dostlarımız için kuru mama artık yemek makarna vb yiyecekler götürerek besleyerek bu tarz bi toplu organizasyonda yapılmasını hatta böyle bir organizasyona öncülük yapabilirim yedikule hayvan barınağı ve arnavutköy fatih ormanları yolkenarlarında onlarca başıboş hayvan var onlara bir nebzede olsa yardımcı olabiliriz haytap-haysev organizasyonumuza katılabilir onlarlada iletişim kurarak ortak ve daha kalabalık bir organizasyon yapabiliriz ayrıca böyle bir çalışma forum unda daha fazla tanıtılmasına sebep olur star tv ve fox tv yide katılıma iştirak ettirebilirim sanırım
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Paintball bambi cafeye gelen arkadaşlarla beraber uzun süre konuşup anlaştıgımız konu, 16' sından sonraki organizasyonda yapıcağız vaktin varsa bekleriz İlker kardeşim, İstabulda senide aramızda görmekten mutlu oluruz, kan bağışlama gibi organizasyonlar tabiki olabilir , aynı zamanda yetimhanelerede gidebiliriz
|
||
![]() |
||
|
Mayıs'ta belli olacak bakalım atamam içimden tek geçen İstanbul benimde. Hayırlısı bakalım..
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Çiğ köfte yapmayı bilen varmı :)
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
|
yok artık
![]() Düzenleyen dogan106 - 03 Mart 2014 Saat 21:53 |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
valla bilmiom :( geçenlerde bi yapayım dedim berbat bişey çıktı ortaya :))
|
||
||
![]() |
||
|
Ramazan abi sen yap yeter valla ben o berbatıda yerim be
![]() |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Dur bi kapak yapıyım :) Ben ısmarlarım size çiğköfte yapmayı bilen yoksa. Doğan ın patso işine benzemez ama :D
|
||
|
||
![]() |
||
|
vuuuuuwww kapakkkk : )))
|
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
#kıvançbizeçiğköfteal : ))
|
||
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
+1 ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Konunun açılması da fikirlerde çok güzel olmuş devamı da gelecektir.
Ben şimdilik bir fikir veremeyeceğim ama yaptığımız kalabalık organizasyonlara darülaceze, kan bağışı, barınak yada belirli bölgelerde yardımcı kurumlarında katılımı olduğunda falan tv kanallarına haber vermek güzel olur diye düşünüyorum bende. Hatta ilk önce acaba yanlış anlaşılır mıyım diye tereddüt ettim ancak Ramazan abinin de dile getirdiğini görünce bende yazmak istedim. Sitemizin güzel bi şekilde reklamı yapılmış olur. Farklı forumlar gibi birbirimizle yarış yapıp onları youtubea eklemekten kat kat kat değerli bi hareket olur.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |