|
Şikayet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 21:21 |
Öncelikle herkese merhabalar. Site gerçekten çok güzel ama dikkatimi çeken şey konular bölümü çok birbirine girmiş işte örnek olarak üye araçları bölümü üyenin aracı yerine arkadaşımızın biri aracını dahi tanıtmadan şikayetlerini yazmış arkasından bikaç şikayet daha yazılmış aynı bölüme. başka bölümde başka bir konu aktarılmış. Bunlar düzenlenebilirse hem herkes istediği başlığa daha kolay ulaşabilir hemde daha düzenli bir forum olur. Tabiki son söz yine sizin kendi fikrimdi. İyi çalışmalar
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam inanın bu düzenlenmiş hali, özellikle üye araçları bölümüne kaç defa çalışmalar yaptık, sürekli uyarmamıza rağmen konular yanlış yerlere açılıyor, çoğunu doğru yerlere taşıyoruz ama gözden kaçanlar da oluyor.
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Telefondan girince konunun üstünde hangi bölüm olduğu yazmıyor. Atıyorum Peugeot Turkey Genel/Üye Araçları/307/falanca arabam vs gibi konu uzantısıyla yazılsa farkına varılır belki hatanın. Ben bilgisayardan girince fark ettim mesela aracımı ses sistemleri bölümünde tanıtmışım :))
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce forum kullanmamış birçok yeni üyemizide anlayoruz ama elimizden geleni yapıyoruz.
Konu taşıma düzenleme işlemleri epey bir vakit alıyor. Dahada üzerinde duracağız. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlginize teşekkürler iyi çalışmalar ;)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |