![]() |
|
tekleyerek calısma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 20:27 |
arkadaslar yeni aldigim 306 aracim cok hafiften tekliyo devir 700 e kadar dusuyo arada bi oluyo motor sallantılı calısıyor...ustaya gittim bujiler gitmiştir dedi degiştirdik.iki uc saat normal calıstı sonra yine aynısını yapmaya basladı benzindede lpg dede aynı sekilde calısıyor.arıza ısıgı arada bi yanıyo sonuyor bunu lpg ye bagladim baska bi sebebi olabilir mi yardimlariniz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisi olan var mi
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce aracını belli bir süre bir iki gün 100-150 km. sadece benzinde kullan sonra test et. Aynı şey varsa ateşleme kablosunu distiribitörü değiştir. ( 306 nasıl bilmiyorum ateşleme bobiniyse o zaman o değişecek) Olmazsa gaz kelebeğin temizlenecek ve ayarı yapılacak.
Gaz ayarını sorunun çözüldüğünden emin olunca en son yaptırırsın.
Genelde bunlardan yapar Hımm bu arada aracı Peugeot ustasına götür. Peugeotlar anlamayan adamın elinde sahibini üzer.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Anladim tesekkurler yalovadada Peugeot dan anlayan pek yok ki az anlayanda cok paralar istiyor.
Daha dun bujileri degistirdim ve parcayida adamdan aldim bujilere 35 isciligede 20tl istedi. Pes artik dedim gecende eski aracima arka balata aldim 25 tl degisimine 50 tl verdim.gerisini siz dusunun |
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
O zaman iyi bir usta bul ona yaptır. Bu söylediklerimin fazla bir maliyeti yok zaten. En pahalısı ateşleme bobini. İthali 100 tl orjinalide 190 tl dir. ŞAhin peugeottan alabilirsin. Gaz kelebeğinide 10 tl lik bir sipray ile temizliyorlar+ işçilik.
Dikkat etmen gereken aracını bu süreçte sadece benzinde kullan. Gaz ayarın bozuk olduğundan süreci etkiler ve seni yanıltır. Son olarak karbon clear de yaptırırsan fena olmaz.
Bunlar tamamen yorum aracını görmeden birşey söylemek zor. Bilgisayara bağlayıp bakmakta gerek.
Kolay gelsin.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
306 larda hastalık gibi bir şey bu dediğiniz olay hem benzinde hemde lpg de yapıyorsa rolanti ayar valfi yada boğaz kelebeği. önce valfe baktır sonra boğaz kelebeği rolanti ayar valfinin vidalrıyla bi oynayın söküp takın düzelme olucaktır geçici olarak bir müddet sonra gene aynısı olursa değişicek tamiri yok! yok eğer söktün taktın sıkıntı hiç değişmedi birde boğaz kelebğine baktır ama arkADAŞINDA DEDİĞİ GİBİ MUHAKKAK AMA MUHAKKAK aracı benzinde kullan arada bir kesiciye girene kadar gazı kökle sonra normal olarak bir süre benzinde kullan sonra olanları yazarsan yardımcı olmaya çalışırız gene...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">tesekkur ederim arkadaslar umarım ufak birseyle atlatırız...aracımı cok sevdim masraf yapıp üzülmek istemiyorum...yarin ustaya gidecegim tekrar sonucu sizlerle paylasırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |