![]() |
|
sanirim aracim yag kaciriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 14:11 |
Merhaba birkac gun once aracimin yagini ve filtreleri degistirdim. 10/40 yerine 5/30 yag koydum aracin sesi hissetilir derecede azaldi. Ancak bugun baktigimda aracin altinda yag damlatmis oldugunu gordum.daha onceleri fark etmemistim. Aracin altina egilip baktigimda aracin sol tarafin rot kollari yakininda yag lekesi gordum. Aracin yagini kontrol ettim eksiltme olmamis . Pazar oldugu icin sanayiye gidemedim sizce arac yagi nerden kaciriyor motor yagimi veya baska bir yag mi?
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alttaki tıpayı tam sıkmıyo gevşek bırakıyorlar ordan kacırmış olabilir
|
|
![]() |
|
aremtu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Hocam aracın altına bakıp yağın geldiği bölgeyi tespit etmeniz lazım.
aks körüğünden, yağ filtresinden, karter tıpasından, üst kapak contasından vs. Aracın yağını yeni değiştirmişsin damlayan yağa bak yeni yağ mı? Simsiyah bi yağ damlıyorsa ona göre değerlendirirsin.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yağ filtresi orjinal takılmadıysa contası tam oturmuyor filtre kapağından kaçırabiliyor, filtre kapağını kontrol edin.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bi kontrol ettirin bugünde pazar kapalıydı tabi ki sanayi hafta içi bi baktırın yine de
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Kardeş öncelikle 10/40 yagdan 5/30 yaga geçmişsiniz şuan kullandıgınız yag daha ince ve akışkandır.
ilk yag kacıracak bölge ön karnk keçesidir ve cevresinide yaglyabilir, en mantıklısı aracınızın altını yıkatıp bu işten anlayan bir ustaya göstermenizdir...
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Bugün sanayiye gittim. Usta aracın altına baktı. direksiyon yagın akıtıyor dedi. güç bela direksiyon yağı kutusunun kapağını açtık yağ hiç kalmamış biraz yağ ekledik. usta direksiyon keçelerin zayıflamış ama az kaçırıyor dedi tamiri uçzun zaman alır dedi. Hem bir direksiyon ustasına götürmen gerekiyor dedi. Bende aracın altına inip baktık aracın sol tarafında sol ön tekere körüklü bir yer gidiyor sanırım direksiyon kutusundan burda biraz yağlanma var ben bunu değiştirmelimiyim bunun tamiri nasıl oluyor yağ akıtması ilerlerse ne oluyor. Aracımda uzun süredir yolda gidirken direksiyonda bir boşluk gibi bir şey vardı syanı direksiyon simidini çok az çevirince lastiklere etki yapmıyordu sanki boşluk var gibiydi bugün yağı koyunca o sorunun ortadan kalktığını gördüm.herkese ilgisi için teşekkür ederim.
|
|
|
![]() |
|
aremtu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Direksiyon yağı olarak hangisini kullandınız ?
|
|
![]() |
|
petrol ofisi Atf 2 koydu. daha dogrusu ustune ekleme yapti 0.25 lt kondu |
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
orjinal direksyion pompası ve hortumu yetkili serviste montajı ile 1000 tl civarıda olarak biliyorum .Bir direksiyon hortumuna 250 tl isteniyor .Dilerim sizin prbleminiz daha ufaktır .Benm pompamın kaçırdığını ve hortumunda değişmesi gerektiğini söylediler .Sanayidede bu fiyat 600 'ün altına inmez .. Tamir ettirmek daha mantıklı gibi ..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |