![]() |
|
Benzinde yığılma, rolanti, stop etme problemi - Bi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2014 Saat 23:54 |
Arkadaşlar aracımda benzinde yığılma, rolanti düzensizliği ve stop etme problemleri vardı. Ancak bunların hiç biri LPG'de olmamasına rağmen bir çok usta rolanti motorunun arızalı olduğunu iddia ederek, bana rolanti motoru aldırdılar.
Bugün bu sorun çözüldü. Benzin role kutusunun içerisinde 2 adet role var. Bunlar ikişerli şekilde enjektörlere elektrik gönderiyor. Kutu kırılıp su almış ve rolelerden biri çalışmıyordu. Benzin rolesi değişerek problem giderildi. Orjinal 60 TL yan sanayi 35 TL. Bu gibi problemi olan arkadaşlara yardımcı olması amacıyla paylaşmak istedim.
|
|
![]() |
|
tegote ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bendede var gösterdiğim heryer benzin pompası dedi. valften olsa tüptede yapması lazim. Benim zamanım olmadı halen yaptırmadım. Yararlı bir bilgi oldu aklımda olsun saolasın. Birde ısınınca benim problem azalıyor bahsettiğin olayı en çok soğukken yapıyor. Evden işe gidene kadar ayağımı gazdan çekemiyorum sürekli arkadan birisi çekiyor gibi yığılıyor. Isınıp tüpe geçtiği an sorun ortadan kalkıyor.
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
moonlord ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Bana da benzin pompası, enjektör, bobin diyenler olmuştu. Ama araç tek marş yapınca çalışıyor. Ama kimi zaman stop ediyor, kimi zaman rolanti düzensizliği oluyordu. Dediğin gibi lpgye geçince bütün problem ortadan kalkıyor. Umarım yardimci olur.
|
|
![]() |
|
IBRHMCN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Rölanti motorunu yenimi aldın yoksa röle değişiminden sonra mı halloldu sorun ?
|
|
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
|
![]() |
|
Rolanti motoru sağlamdi. Bostan yere almış oldum. Benzin rolesi degisiminden sonra düzeldi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |