|
Roadstar,ın double din rd serileri nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
lexelexe
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2013 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2014 Saat 12:38 |
Arkadaşlar Roadstar' ın 500 tl civarında double din teypleri var. 2002 model peugeot 307 sahibiyim. Aracıma taktırmayı düsünüyorum. Audio system marka cd changerim var fakat muzık çalarken sürekli arkadan gelen tısslama sesi benim cok dikkatimi dağıtıyor ve bıktım bu durumdan. Roadstar'ın rd 9100,rd 8200, rd 9200 gibi modelleri var. özellikle merak ettiğim ses kaliteleri nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
double din leri bilmem ama teypleri çok kalitesizdi..hem şarkı geçişleri yavaş(2-3 sn) hemde sesi kalitesiz veriyordu..şu ürüne bakabilirsin
Pioneer AVH-X 1550 DVD |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
lexelexe
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2013 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardesım bu pıoneeri ben de gordum onceden. İmitasyon falan olabilir mi? Ondan şüphelenmiştim. Neden bu kadar ucuz?
|
|
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
Piyasa fiyatı 550-650 o civarlar değişiyor.ürün pioneerin resimi sitesinde mevcut..Birde ucuz olmasının bir nedenide pioneer in genellikle 1000 serileri ucuz oluyor.bluetooth olmamasıda bir etken.. http://www.pioneer.com.sg/storefront4/ProductDetail/default.asp?ProductId=1269&CatId=28 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
1550 olan seri yurtdısı urun yani garanti yok. ama cok memnun kalırsın bendede avh 1400 var cokta memnunum. çok ilginç birşekilde yurtdısı olan pioneer modellerinde kumanda cıkarken yurtici garantili modellerde cıkmıyor :)
|
|
lexelexe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnternet sitesi linkine baktım. Ama bluetoothu varmış :)
|
|
lexelexe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki bu ürün nasıldır arkadaşlar?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-turkiyede-tek-internet-gps-tv-bt-dvd-ful-dabil-kapinda-ode-155117813/detay/ |
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
pioneer dısındakilerin dokunmatigini pek sevemedim ben bak bu urun var dvd cd yok ama pekte kullanılmıyor sonucta buda iyi gibi bi bak istersen
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Pioneer, alpine, kenwood, jvc, sony, nakamichi ve diğerleri diye ayırmak mümkün. Navitech ve roadstar türü cihazlarda uygun fiyata tüm özellikler veriliyor belki ama kalite yok. Mekanik arıza veriyorlar veya tuşları dökülüyor. Ses kalitesi olarak da pioneer çok daha iyidir..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Araçta amfi varsa, rca pre out sayısına da bakın..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
lexelexe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Linke baktım ama avh modeli daha ucuzdu ve ayrıca cd özelliği de var avh nin..
|
|
scorpion_enis
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
avh modeli normalde daha pahalı ama sahibindeki avh garantisiz oldugu için o para. bide bu linkteki pioneerin sitesinden bi özelliklerine bak baya güzele benziyo iphone ile direk uyumlu uygulamalar vs direk calısıyo alternatif olarak degerlendirebilirsin. barisinda dediği gibi pioneer kategorisindeki cihazlarla diğerleri cok farklı gerçekten.
|
|
lexelexe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkur ederim yardımınız için. Değerlendireceğim.. Ama pioneer alacağım kesin.
|
|
lexelexe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Enisbu arada sendeki pioneer da garantisiz olandan mı ?
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pionerin ozelliklerini okumadım ama 500 tl iyimis. ben icinde hersey olsun diye aldıgım icin necvox almıstım. orjinal arac direksiyon kolu ile kumanda ediyorum, tv si var, gayet iyi alıyor, omur boyu guncelleme garantili navigasyonu var, ipod baglantısı, ipodu ekrandn kontrol etme, blootothla telefon cebindeyken ekrandan numara cevirip, arama yapma ve arac kiti olarak kullanma var. sd kar dvd fln zaten var. senin icin double din fiyatına baktım 800 civarı bütcen uyarsa, hersey icinde bole bi cihaz alabilirsin. bu arada cihazın ekranı arıza yapmıstı bendeki indash, 206 oldugu icin bende icine girebilen modelden aldım. ekranı arızalandı tamda 2 yıl garantimin dolmasına 1 hafta varmış. ürün degisimi yaptılar. sagolsunlar. memnunum.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tavsiye ederim
Düzenleyen herry - 01 Mart 2014 Saat 22:12 |
|
|
|
scorpion_enis
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
ben garantili modelden aldım aracı aldıgımda. gerçi pioneer alınca cokta sorun olmaz yani garantsizde alabilirsin deneyip problem olmaz bence
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dokunmatik ekranlı ürün alıyorsunuz, bunlar bildigimiz oto teypleri gibi degil, ekranı bunun herseyi, garantisiz ürün almış olana bisi dememem, ama alacak olana garantisiz tavsiye etmem. ekran giderse bi o kadar para isterler tamirine parca degisiyor cunku. garanti candır. ekranım bozuldu, garanti 2 gün icinde 0 cihaz verdi.
|
|
|
|
lexelexe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Garantilisine bakalım o zaman. Neden pioneer istiyorum onu da söyleyeyim. Pioneerin ses kalitesinin çok farklı olduğunu söylüyor herkes. Çok net ve güzel ses veriyormuş
|
|
scorpion_enis
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
o konuda haklısın tabi ama misal ben alırken garantili aldım 1000 tl idi garantisizi 650 tl civarıydı mesela simdi alsam garantisiz alırım sahibindende avh 1550 garantisiz 550 tl civarı.garantilisi ise kesin 1000 tl vardır. fiyat farkı cok yani ondan dedim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |