![]() |
|
araç stop etmiyorr !!! (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 17:11 |
bugün arabayı stop ederken aracın stop etme sistemi tamamen değiştigini gördüm. Normalde dün aracı stop ettirirken fren pedalına basılı tutardım stop ettirdikten sonra ayağımı pedaldan çekerdim. ama bugün pedala basılıyken kontagı kapattım ama araç stop etmeyi ayrıca abs lambası yandı ve stop lambası yanıp sönmeye başladı frenden ayagımı çekince araç stop etti. bu şimdi arızamı yoksa başka bişeymi?
Düzenleyen ERDİNÇ - 01 Mart 2014 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar denediniz mi hiç ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet aynını yapıyor
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
arka çamurluga led takmıştım ama amerikan park modülüde baglamıştım elektriği fren lambalarındanda almıştım yani hem parklara (sönük yanması için) hemde frene basınca (canlı yanması için) ama modül aracı stop ettirmiyomuş parklar açıkken sonradan fark ettim :) :)
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben korkmuştum beyinden arıza çıkacak diye, hadi gözünüz aydın
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
iyi yaa büyük bişe sandık bizdee :) hem iyide bak lamban açık diyor sana
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Cenker abi bana kızacak biliyorum ama en güzeli fren müşüründen hat alıp yap ben ce. Öbür tüürlü fren müşüründen BSi a fln gidiyor sen sıkıntı çekiyorsun.
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
bende diyorum kulaklarım neden çınlıyor :)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |