![]() |
|
Maf sensörü temizliği (yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkhn08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 02:46 |
Abilerim kardeşlerim bugün aracın hava filtresine hava tuttum sökmüşken maf sensörünüde temizliyim dedim önceki aracımdan kalan karburatör spreyiyle temizledim gayet güzel parladı metal kısımları sonradan internetten bu konuda bakınırken karburatör spreyinin zarar verebileceğini okudum ve endişelendim (okuduğum konu opel marka aracın maf sensörü hakkındaydı) şimdi konu hakkında bilgisi olanlar bilgisini esirgemezse sevinirim,
Kuruduktan sonra aracı çalıştırdım sorun yoktu aracın çalışmasında. Acaba sorun yaratır mı? aracım 2004 partner. Bendeki maf sensörü bu videodakinin aynısı direk dk 2:15 e bakabilirsiniz |
|
![]() |
|
gkhn08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncell...
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
parçayı takıp aracı çalıştırdığında arıza ışıkları yanmıyorsa sorun yoktur. bu parça genelde yağsız kontak spreyi veya balata spreyi ile temizlemiyor. ama hassa ve pahalı bir parça olduğu için ben temizlemenizi tavsiye etmem. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim teşekkürederim cevap için :) bir kaç deneme yaptım arabada eskiye nazaran iyi sonuçlar verdi diyebilirim bide balata spreyi aldım würth marka eğer sorun olursa onla temizlerim ayrıca herhangi bir ikaz ışığıda yanmadı şükür. :)
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence hiç temizleme ama yine de
temizleyecek olursan spreyi yakından sıkma zarar verebilirsin.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |