![]() |
|
CİTROEN YEDEK PARÇA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 Saat 19:51 |
ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR.. SİZE BİR SORUM OLACAKTI.. BENİM YAKIN ARKADASIMDA CİTROEN C-ELYSEE VAR. BİZE ONUN SOL ARKA FARI GEREKKİYOR. SERVİS O PARÇAYA 240 TL DEDİ. BENDE İNTERNETTE BİR KAÇ STE BULDUM AMA GÜVENEMEDİM AÇIKÇASI. SPONSIRUMUZU ARADIM ONLARDA ORJİNAL DIŞINDA GETİRTEMEYECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
UZUN LAFIN KISASI BNU DAHA UCUZA ALABİLECEĞİM BİR İSTE VARMI? CİTROEN YEDEK PARÇASI SATAN GÜVENİLİR BİR SİTE ?
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADASLAR YOKMU BİLGİSİ OLAN
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
benim devamlı alışveriş yaptığım peugeot-citroen parçacısına baktım ama model çok yeni olduğundan pek yedek parçası yok aracın
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ANLADIM TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
240 tl ye bulmuşsunuz alın daha ucuzu olmaz o parçanın |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |