|
Hatalı park edenleri affetmiyorlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 Saat 18:57 |
Rusların bir akımı ama çocuklarda deli cesareti var bunu Türkiye'de yapamayacakları belli ama videoları insanı geriyor :) Mafya babası, erkek, bayan, polis vs dinlemiyorlar.
4.45 Anne her yerde annedir :) |
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Türkiye de o stickera para verecek genç bile çıkmaz :)
|
|
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
çok beğendim valla :))
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gerilla savaşı çıksa dünyada Türklerin karşısında durabilecek tek ülke Rusya' dır.
Kavgacı ve kavgayı seven bir ülke Rusya
|
|
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
rüyama girdi bu benim ya... arabada kız arkadaşım varken benim arabaya yaptılar o.O nasıl etkilendiysem artık...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |