![]() |
|
206+ tüp beyninin değişmesi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 Saat 16:18 |
Merhaba arkadaşlar geçen gün aracıma gaz ayarı yaptırmak için erzincan sanayiye götürdüm.bağajdaki depoda atiker yazıyordu atikere götürdüm.adamlar motor kısmındaki beyine baktılar bu atiker değil dediler.meğersem tüp beyni farklı markaymış.neyse sonra markanın D.T OTOGAZ SYSTEM olduğunu öğrendim ve bu bölgelerde kimse yapamıyormuş.servis ağı doğuda van ve kayseride varmış.600tl lik bir tüpmüş. şimdi benim sorum şu.arkadaki depoyu değiştirmeden beyin kısmına atiker taktırsam bu bana kaça mal olur arkadaşlar? başka önerebileceğiniz bir marka varsa onlarıda değerlendirebilirim.yeterki servis ağı olsun.birde atiker 206+ ile uyumlu mudur?
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracıma lpg taktırdığım yer Dt gas ana bayisiydi.Link paylaşıyorum.Ara derdini anlat yardımcı olacaklardır.Orada Mustafa usta ile görüş mutlaka.
http://www.dtgaz.com.tr/ 2 olarakta Atiker Türkiye'nin en büyük araç lpg tankı üreticisidir.Genellikle çoğu marka bu tankları kullanır.Yani sendeki sistemde bir gariplik yok. Muhtemelen senin aracına lpg İzmir'de uygulanmıştır. Umarım yardımcı olur.Hayırlı Günler.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
tabi tabi izmirde takılmış benden önceki sahibi taktırmış.mustafa ile görüştüm doğuya bakan bir yerin numarasını verdi oraylada görüştüm cevap şu oldu.doğuda van da ve kayseride var buralarda gaz ayarı yaptırabilirsin başka çare yok dedi.bende bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.başka care bulamadım
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Yakınlarda Lovato varsa oraya bak istersen bilgim ancak bu kadar :)
Edit: Eğer sıkıntın yoksa şimdilik kullan sarfiyatını falan ölç anormallik yoksa devam et derim. Düzenleyen Mesut48 - 28 Şubat 2014 Saat 00:51 |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
lavota bizimkinin ayarını yapıyor mu? sarfiyatta sıkıntı yok performansta sıkıntı var.çekiş gücü düşük birde sesli çalışıyor gaza geçtiğinde.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Lovato hemen her yerde vardır da kardeşim usta ne dedi sesle ilgili sesi çok mu fazla?
Performans illaki düşer ama çok değişmeyecekse boşa değiştirme derim en azından şimdilik
|
|
![]() |
|
usta baktı marka farklı hiç ilgilenmedi bile yani.bunun yaziımı bizde yok yapamayız dedi.iki ayrı ustaya götürdüm yani.sesten ziyada çekiş gücü az.yani benzinden gaza geçince çok hissettiriyor.atikeri aradım durumu anlattım dediki aracınızı bir cihaza bağlıcaz eğer uyumlu olursa 100 tl ye hallederiz ama uyumlu olmazsa sistem kompile değişecek ve 1000tl dedi.ne uyumlu olacak tam anlamadım ben.birşey uçları demişti. eğer çok rahatsız etmezse böyle idare edicem yaza izine izmire giderken servisi olduğu bir ilde ayarını yaptırırım.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer maddi yönden seni zorlamazsa bence değiştir...hiç olmazsa bayisi olan biyer olur ilerde allah korusun bişey olursa yada bakımlarında filen onca yolu git gel yapmazsın....
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
maddi olarak zorluyor aslında.dediğim gibi 100 tl ye olacaksa bu iş yaptırıcam yoksa şuan yaptıramam.çok söylediler gibi geldi bana yaa..
|
|
![]() |
|
Yaza bişi kalmadı gel İzmir'e baktır derim.Muhtemelen enjektörleri değiştirecekler ses yapan onlardır.
Senin orada Lovato bayii var mı ? ona bak.İzmir'e geldiğin zaman buradaki Dt gas bayii hemde lovato bayii.Belki müşteri memnuniyeti falan diyip bişiler olur.bence bekle idare et.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Eger 100tl ye yaparlarsa burada yaptiricam.yapmazlarsa dediginiz gibi beklicem İzmirde yaptiririm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |