![]() |
|
Yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 21:27 |
206 cc nin orjinal fabrikasyon halinde, arka taraf önden daha alçaktır, resimdeki araç hic oynanmamıs ilk hali, benimki de zamanında boyle idi, ön arazi aracı gibi yüksek ama konfor iyi.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d2/2001_Peugeot_206_CC_fold-away_roof.jpg Düzenleyen herry - 03 Mart 2014 Saat 21:29 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yayları taktiktan sonra dengesizlik kalkacak diye düşünüyorum. Cc lerin arkası zaten hep biraz kalkık. Yok gecmezse torsiyondan yükseltmek çok maliyetli birsey olmaz 100 liraya hallolur tahmini. Ama tabi ustası önemli
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba ,
Standart ön yayları staın aldım çifti için 100 tl ödedim .Bu akşam yada sabaha sanayideki bayiye gelicek . Şimdi arabamın önü arkaya göre daha alçak . Standart yayları taktığımda ön yükselicek ama sanırım arka biraz alçak kalıcak . Arkada torksiyon var ,internetten araştırdım genelde torksiyon ile bilgiler arabanın alçaltılması ile ilgili ve sıkıntılı bir işlem gibi görünüyor .Ben eski standart haline getirtmek istiyorum , bu alçatmaya göre daha masrafsız ve kolaymıdır ? Kaş yapalım derken göz çıkarmak istemiyorum ,torkun eski haline gelmesi pahalı ise varsın mevcut haliyle kalsın ..
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
bilgiler için çok teşekkür ederim , Mart ayı içerisinde yayları biraz araştırmadan sonra bir şekilde değiştiricem ,
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
evet fabrika cıkısı 206 cc on taraf biraz yuksek ama konforlu. yanlıs okumadıysam zaman icinde hem yay hem de amortisor degisimi yapmıssınız. set halinde coilover takıp istediginiz yukseklik ayarını verebilirdiniz, konfordan da ödün vermeden. neyse olan olmus, bensiz orjinal 206 cc jant ve lastik olculerini solim size, ona gore ilerleyin. cc nin orjinal jant olcusu 15 inch. lastik ebatıda, 195 55 r15, bu ebatları takıp, servisinizde de orjinal yaylara gecis yaparsanız. ilk haline geri doner. umarım yardımcı olur bunlar size.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçayi kendiniz alın (sponsordan fiyat alabilirsiniz)sağlam bi özel serviste taktirin. Yag değişimi çok bişi tutmaz
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Merhaba ,
206 cc 2004 model 123,000 aracım , 3 sene önce aldığımda spor yaylar spor cant ve ince yanaklı lastikler vardı .Tanponda oldukça alçak dı ,çukurlara girmemek için bazı sokaklara giremiyordum. İlk önce yayları ve öntakım parçalarını amörtüsör hariç tavsiye edilen bir ustada( sanayide) değiştirdim ,bu değişimde aracım orjinal yaylarına kavştu sandım ki usta bilgisayardan bakıp yayları alıp taktı . Arabamın önü istediğim kadar yükselmedi .İnce yanak spor cant ve lastiklerimden dir dedim . Orjianale yakın cant ve lastikler taktırdım soradan , aracım biraz yükseldi ama orjianli kadar değil .Amörtüsörleride değiştirdim sonradan yetkili serviste ,usta yaylarınıda değiştir iyi değiller dedi ki anladım bir sorun var bu amortüsörlerde .. . Sonradan jetonum düştükü diğer 206 cc lerin ,206 'lar gibi yerden daha yüksek olduğunu farkettim bir anormallik var benim arabamda:) Benim aracım önü yere daha yakın arkaya göre baktığınızda hemen görebiliyorsunuz :( Şimdi yaylarımı değiştirmek istiyorum ama sanayiye gittiğimde ödediğim paranın karşılığını alamadığımı düşünüyorum . Yetkili serviste 2 ön yay değişimi için ne kadar ister bilmiyorum ki başka sorunlarımda var arabamda daha öncelikli olan . Yay değişimini sanayide yaptırsam ne kadara gelir ? Yoksa yetkili serviste %20 indirim varken bildiğim yeremi gideyim .. Biraz kafm karıştı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |