![]() |
|
307 ön ızgara krom şerit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 Saat 14:04 |
|
.
Düzenleyen MEHMETFRT - 18 Mart 2014 Saat 14:19 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok hoş olmuş bende alıcam bunlardan metre hesabımı satılıyor. ne kadar?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
.
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
3-5 liraya harika bi görüntü olmuş
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel olmuş
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
.
||
![]() |
||
|
.
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Gerçekten harika olmuş :) Haziran da bende Tekirdağ dayım :)
Düzenleyen Turgay_66 - 27 Şubat 2014 Saat 15:43 |
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
|
valla arkadaslar denk gelirse tabi bluşuruz neden olmasın. yalnız benim evim denize 100 mt olmasına rağmen burda pek denize girmiyorum. dışarıdan da yazı geçirmeye tekirdağa gelenlere şaşırıyorum valla.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
.
Düzenleyen MEHMETFRT - 18 Mart 2014 Saat 14:20 |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
bizimkisi akraba ziyareti,çorludalar olnlar :) denizede gitmiştik yerin adını unuttum şimdi kalabalıktı ama :)
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
|
güzel olmuş..Hayırlı olsun..İnternetten alabileceğimiz bir site var mı?Ben Erzurum 'dayım ..Burada olmayabilir onun için sordum..Teşekkürler
|
||
![]() |
||
|
kumbağya gelmeden bi geride barbaros var bilirsin belki oraya çok buyuk bi liman yaptılar. yaparlarkende devamlı toprak döktüler denize. o topraktan dolayı kumbağın denizini kumsalını bozdu baya hatta denizde yılan görenler bile varmış (toprak çeken kamyonlarla geldi herhalde) deniz kumsal iyi olsa bile çok beter insanlar işgal ettiler kumbağı heryer müzikhol adı altında pavyon oldu.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
orasıda kumbağdır kesin. tekirdağ kıyı şeridinde denizin kum olduğu ve kumsalın geniş olduğu tek yer orası
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |