![]() |
|
yardım..araç için uygun olan hangi lpg yi taktırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 Saat 10:21 |
aracım 2002 206 1,6 110 beygir 86000km ( 307 lerde olan motor )
bütçem 1200-1300 civarı önerebileceğiniz lpg hangisidir. ve usta tanıdığı olan varmıdır. (iyi usta) birde obd II sıralı sistem var firmaların bu ne anlama geliyor. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atikerin nano ( yanlış hatirlamiyosam ) yeni modeli iyi diyolar bi kac kullanandan duydum ( biri 307). Sıkıntı yasamadilar memnunlar.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
lpg ye karsıyım :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizdede brc var güzel ve sorunsuz gayet memnunuz :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Brc ve lovato kaliteli kitler, iyi bir montajla sıkıntı yaşamazsınız. Obd II dedikleri arıza ışığının yanmaması için ufak ayarları kendi yapan sistem
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ben lovato taktırdım memnunum ama bu işte usta çok önemli.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
LPG den önce iyi bir usta önemli olan faktör
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
peki arkadaşlar iyi bir usta öneren varmı
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ümraniye de Lovatonun genel merkezi var, aynı zamanda lovatonun Türkiye distribütörü montajda yapıyorlar, bayilere eğitim veren elemanları var. İlker Bey'le görüş peugeot turkiyeden c3'ü olan Serkan'ın selamı var de yardımcı olur.
İlker Bey'in cep telefonunu özel mesaj ile atıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
lavato Peugeot larda sıkıntılı diye biliyorum
başka marka önerecek arkadaş yokmu
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bende Lovato smart kit var gayet memnunum.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
bendede lavato var gayet memnunum
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Aynen bende memnunum özellikle satış sonrası destekleri çok iyi.
|
|
![]() |
|
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
benim araç 2001 motor aynı 2006 yılında 120 küsür binde lavato lpg takılmıs şuan 175 binde bi kere kışa girerken motor arıza lambası yaktı söndürene kadar gün içinde 3 kere daha yaktı ayarlandıktan sonra bir buçuk sene gecti hiç arıza ışıgı yakmadı hiç bir sorunda yaşamadım sadece pejo lpg ayarında çok hassas ayar 140 iken arıza ısıgı yakmıstı lavato servisi 160 yaptı on dakkada gene yaktı 150 yaptılar yirmi dakıka kullanım sonucu rampa yukarı yüklenince gene arıza lambası yaktı 145 yaptılar bir bucuk sene dir lamba yakmıyor kadran dibini gördüğümde oldu hararetin fan 1. kademe rezistansı yandıgı için devreye girmeyip 110 a kadar dayandıgı da oldu agustos sıcagında araba çekmişliğim bile var ![]() Düzenleyen kursat611 - 01 Mart 2014 Saat 20:33 |
|
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
demekki anlatılan herşeye inanmayacaksın bunu gördüm. birde gasıtaly diye bir marka var bu nasıl bilen varmı. nasip olursa önümüzdeki ay taktırıyorum.
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
307 afyon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
ATİKER OBD 2 SIRALI SİSTEM taktırdım henüz 1 ay oldu yakıt yarı yarıya düştü şimdilik çok memnunum tavsiye ederim...
|
|
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
atiker taktırmada ne taktırırsan taktır... kısa zamanda güzel gözüküyor ama biniciysen aracımı seviyorum satmam diyorsan taktırma araca aşırı derecede zarar veriyor ve satış sonrası destekleri berbat...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
herkese ayrı ayrı teşekkürederim. bir kaç firma belirdi kafada. hayırlısı olur inşallah.
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
benimde 106 xr aracım var yeni aldım bende LPG taktırmak istiyorum. önerebileceğiniz marka nedir? ariker diye düşündm ama arkadaşın da dediği gibi ısparta yada burdurda iyi bi usta bilen war mı tüp konusunda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |