![]() |
|
*** 2001 Model 206 Gösterge Paneli Arızası ** |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2014 Saat 09:00 |
Herkese selamlar.. Bir yakınımın aracında gösterge paneliyle ilgili olarak ufak sorunlar var. Ama çözümü temiz bir çıkma ile halletmek istiyoruz. Devir saati, hararet ve km sayacında sorun var. Çıkma temiz gösterge aldık diyelim montaj yapıldığında aracın eski kilometresimi okunur... 2001 model 206 larda km'yi, km saati mi hafızaya alıyor yoksa BSI mi? Birde temiz temin edebileceğimiz çıkmacı bilgisininde paylaşılması için yardımlarınıza ihtiyacımız var... Şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bence eski km niz görünür ekranda
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben değiştirmiştim, çıkma aldığım saatin km si görünüyor şuan
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben tam net hatırlamamakla birlikte yeni takılan göstergenin kmsi görünüceğini okumustum daha önce forumda
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |