![]() |
|
206 far içi su alması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dalgakıran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2014 Saat 17:45 |
merhaba arkadaşlar..
araç aldım yeni, benden önceki sahibi hafif vurmuş yandan, ve far yerinden çok az oynamış. buna bağlı olarak tampon yamulmuş ve yağmurda far içi su almış. yeni fara baktım orjinali 190 tl. sonuçta kırık çıkık yok. ben diyorum ki, elim biraz iş tutuyorken farı söksem içindeki suyu boşaltıp kenar kırık yeri tespit edip silikonlasam ( veya tum çevresini ) nasıl olur. . farı söküp çıkartmak tekrar takmak zor birşeymidir ? herhangibir zarar verebilme ihtimalim nedir. orjinalliği bozulsun istemiyorum.. Lütfen fikirlerinizi yazın saygılarımla Dalgakıran |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış hatırlamıyorsam 206 farını sökmek için tampon sökmek gerekmiyordu kolaylıkla sökülür bahsettiğin gibi duy ları far camının çevresindeki silikonları kontrol edebelirsin farında çatlak kırık yoksa sıkıntı bu iki yerden başka biyer olacağını sanmıyorum kolay gelsin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen abi orijinal far ise temizle karartma yap ondan sonra güzelce silikonla :)
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |