![]() |
|
Peugeot 407 alınırmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
castoridae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 Saat 19:00 |
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.
Bir peugeot 407 sahibi olup aranıza katılmaya adayım. Başlarda hangi araba bana uyar diye başladığım araba arayışında 407 ye takılmış durumdayım. Elimdeki bütçe ile d segmenti mensubu, bildiğim kadarı ile (psa grubunun 1.6 dizeli) motoru sorunsuz, görünüş olarak çok farklı olan bu araç beni cezbetti. Ancak kiminle konuşsam yok peugeot alma, yok parçası pahalı, yok çok arıza çıkartır gibi olumsuz şeyler söylemekte. Oysa ben kötü kullanıcının altında her aracın arıza çıkartacağını düşününlerdenim. Çevremde net bilgi alabileceğim herhangi bir peugeot sahibide mevcut değil. Siz değerli 407 kullanıcıların bu konu ile ilgili görüşlerini alabilirsem çok mutlu olaurum. |
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende araç almadan önce söylenmeyen yoktu peugeot için.İlk aracım 307 idi memnundum sonra 407 aldım ve halen kullanıyorum.Sana şunu diyebilirim ki parça konusunda bana göre parçası uydun.Servise gidip oradan fiyat alırsan fazla söylüyorlar malesef ben 4 yıla yakındır sponsorumuz şahin peugeottan alıyorum ve parçalar servisin verdiği fiyattan kat kat uygun yarı yarıya rahat diyebilirim.Ben şuan 1 yıldır kullandığım aracımı ev almak niyeti ile satıyorum aracım gerçekten temiz ve sorunsuz.Aracım için yapmadığım şey kalmadı ama ev almayı düşünüyorum ve satmaz zorundayım malesef.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-4-yazlik-4-kislik-full-depo-temiz-407-153461906/detay/
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Kesinlikle doğru düşünmüşsünüz tank bile olsa aracınız düzgün kullanmadıktan bakmadıktan sonra illaki arıza çıkaracaktır ikinci elde iyi araştırmak gerekir peugeot da da bu söylenti olduğu için kullanıcı tarafından çoğu şeyi önemsenmemiş ve arızalı halde bırakılmış oluyo inşallah dilediginiz araca kavuşmuş olursunuz
|
|
![]() |
|
castoridae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnşallah hayırlı olur. Böyle iyi yorumlar almak beni mutlu ediyor. Bu arada konuyu yanlış yere acmisim sanırım, editör arkadaşlar kusura bakmasın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Tanışma bölümünde kendimden bahsettim.
Bir konu hakkında daha fikrinizi alacağım. Alacağım araç 1.6 HDİ comfort 90 ps. 90 ps olması düşündürüyor beni biraz ama siz bu konuda ne dersiniz. Daha sonra satmak istediğimde sıkıntı olur mu, yakıt çok etkilenir mi?. 90 ps o kasayı kaldırır mı düşünüyorum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ata biner gibi arabaya binenler yüzünden Peugeot' un yüksek modellerini almaktan korkuyor insanlar,
106 , 206 gibi 6 serisi arızı veriyo herkez mütabıktır ittiraz eden yoktur fakat 7 ve 8 serisinde sürekli bir şikayet duymadım, sadece 207 alıcaklar için 2008' öncesi üretilen modellerde boya kabarma problemi var duymayan yoktur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
peki bu 90 beygirlik motor konusunda ne diyorsunuz? 407'nin kasasını kaldırmaya yeter mi 90 beygirlik 1.6 dizel motor.
Yanlız şöyle bir problemim var internetten peugeot 407 1.6 HDİ 90 hp yazıyorum hiçbir sonuç göremiyorum. 407'de 90 beygirlik motor yokta satıcı kendi arabasının motorunu mu bilmiyor acaba. Düzenleyen castoridae - 25 Şubat 2014 Saat 23:27 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam mrhb, 407lerde 1.6 hdi 110bg motorlar vardır.. 90bg degıldır motorları yanlış bılıyosun.. ve araç olarakta ayrı bı dünyadır 407.. yakıt, konfor, guvenlık, ozellık vs, 10numara 5yıldız bı araçtır ve fıyatını her turlu hakkını veren bır araçtır.. kımsenın sözüne bakmanı tavsıye etmem
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Muhtemelen satıcı ruhsattaki kw değerine bakıp bana motorun 110 beygirlik olmadığını söyledi. Malum bu motorun 307'lerde falan 90'lıkları var. Bende satıcının sözüne bakıp bu yanlış düşünceye kapıldım. 90 beygirlik motor olmamasına sevindim.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bence bu aracı satmayın çok temiz ve güzel duruyor hocam çok ciddi söylüyorum.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
407 Güzel araçtır, Temizini bulduktan sonra üzmez.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
407 adı geçince içim burkuluyor birde siyah sunrof 3numarafilm ön cama 2numara peh :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Aynı şeyi tanışma kısmında da yazdım ama orada denk gelmeyenlerin fikrini burada da alayım.
92 binde, 1.6 hdi comfort, 2006 model bir araç buldum. Ekpertiz roparlarını bana gönderdiler, değişen yok sadece iki çamurlukta, birde kapıda küçük miktar boya var. 28000 Liraya hallolacak gibi duruyor. Fiyat Konusunda ne dersiniz? Düzenleyen castoridae - 27 Şubat 2014 Saat 08:17 |
|
![]() |
|
ozdinc ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım
bende 407 almak istiyorum fakat karar veremedim bir türlü 27.000 bütçem var ve istanbulda kullanacağım. sizce doğru bir tercih olur mu ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |