![]() |
|
fren problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 Saat 13:26 |
araç ile 60 km kadar çıkıp ani fren yaptıgımda araç kızaklama yapar gibi duruyo yani araç teklerya hani onun gibi duruyo ve araçı bayagı bir sallıyo sanayiye gittigim de fren diskleri yamulmuştur dedi tornalıyıcakmış şimdi diskleri tornalatsak mı? yoksa değiştirsekmi ?
Açmış olduğunuz konu ilgili Bölüm/Başlık altına taşınmıştır. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7517&FID=52&PR=3&title=forum-duzeni-hakkinda-konu-acmadan-okuyuz Düzenleyen cigdemilker - 26 Şubat 2014 Saat 18:11 |
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abs limi araç
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet abs li
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
abs li de sallar ama o yüzden sordum ani frende arabayı silkeler
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
ama bu bayaa silkeliyo motor yere düşcek bi gün :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
motor kulaklarına baktırdınmı
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
hayır ustayı yanıma aldım süratlenip fren yaptıgımda diskler yamulmuştur kesin dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
ustan tanıdık değilse başka ustayada baktır yada servise baktır dışarda yaptır
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
aynen ustayla olan yakınlık malesef türkiyede çokk belirgin bişee aran olacak tanıyacaksın yoksa bir kaç yere göster abi
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
disklerin taşlanmasından sa değiştirilmesi çok daha iyi olacaktır ama tabi maddiyat meselesi var birde
|
|
![]() |
|
bugün sanayiye gittim ustama gösterdim diskler iyi balatalar bittimiş dedi değiştirdi ama sorun aynen devam ediyor yanıma alıp sorunu tekrar gösterdim bu sorun balataların uyuşmasına baglı ve bazı partnerler de bu sorun var dedi
|
|
![]() |
|
peugeot partner aracı olan üyelere sesleniyorum istanbul esenler veya bağcılarda oturan araç sahipleri benimle iletişime geçebilirler mi özelden !!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |