![]() |
|
206 arka cam patladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 Saat 12:31 |
|
arkdaslar merhaba dün akşam durup dururken aracımın arka camı tuzlabuz oldu. camcıya götürdüm bana sölediği cam rezistansı kısa devre yapmış açık kalmış ondan patlamış. ne kadar doğru bilmiyorum ama orjinal cam takıcaklar filmde çekecekler 300 tl dediler. arka cam fiyatlarından haberi olan varmı?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun buğra patlamadan önce kablo yanığı tarzında bi koku duyduysan dedikleri gibi rezistanstan olabilir ama kolay kolay patlayacağını pek sanmıyorum taş felan atılmış olmasın
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
valla cam zaten yerinde duruyodu. cam filmi tutmuş camı sedece tuz buz olmuş. darbe falan yoktu taş darbesi gibi. sıkıntılıydı zaten cam rezistansının bağlantı yeri
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Geçmiş olsun.. Buradan cam filminin aslında ne kadar faydalı olduğunu da görmüş oluyoruz! patladığı sırada arka koltukta oturanlar olsaydı Allah korusun cam parçaları zarar verebilirdi filmsiz olsaydı.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
geçmiş olsun
![]() |
||
![]() |
||
|
aynen bende onu düşündüm. zarar verirmiydi bilmem ama aracın içini baya bi cam kırıkları doldurcaktı.
abi bi nebze olsun içime su serpttin |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Geçmiş olsun benim de yakın zamanda camı kırıp seti çaldılar biliyosunuz. On sağ cam olimpia marka 70 tlye taktirmis babam. Orjinal arka cam da bence eder o kadar
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi geçmiş olsun ya. Anormal bir durum.
servisbox da fiyat yazmıyor murat abiye bir sormalı |
||
![]() |
||
|
Ali, babam bıraktı camcıya orjinal demişler ama sanmam orjinalı sanayideki camcıda bulunur mu ki?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
geçmiş olsun
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
|
Geçmiş olsun...fiyat bencede iyi çünkü rezistanslı olduğu için fiyat yüksek oluyor film işçilik derken normal..ama diğer camlarda filmin varsa yeni filmle onlar arasında ton farkı oluşabir..
Düzenleyen Şaşmaz - 25 Şubat 2014 Saat 15:20 |
||
![]() |
||
|
evet ton farkı olacağının farkındayım eskilerin renki güneş gördükçe açılıyor. ama yan camlardan biri olmadığı için ton farkı pek anlaşılmaz herhalde
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Geçmiş olsun Buğra
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Geçmiş olsun
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
gecmis olsun, arkacamda pek sırıtmaz ton farkı, camcılarda orjinal cam da var ellerinde yoksa temin edebiliyorlar, dusuk kaliyede cam da oluyor ellerinde. ama inan fiyat farkı cok yok. orjinal iyidir, rezistansı flan da oldugundan fiyat biraz pahalı oluyor. cam filmini de montajdan once yaparlar saglıklı bir filmleme olur.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Geçmiş olsun abi fiyat iyi gibi geldi bana sanki
|
||
![]() |
||
|
arkdaslar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız. aracmı az önce aldım takılan camın markası doraglass görünürde sıkıntı yok gibi sadece cam filmi tam kurumadığı için içinde hava kabarcıkları gibi görünen şeyler var onlarda zamanla çekicek dediler. umarım verdiğim paraya değmiştir. sağlık olsun diyip geçiyorum
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Geçmiş olsun buğra, şanssızlıklar bırakmıyor peşini hayırlısı olsun..
Benim de arka cam patlamıştı geçen yaz. Camın önüne koyduğum 2.5l kola şişesi yüzünden oldu. Güneşliği tutsun diye koymuştum ama sabah ezanı saatinde camı gümletti. Rezistans açık kaldıysa sabaha karşı patlamıştır seninki de soğuk-sıcak farkından.. Bu arada kaliteli cam filmi gerçekten camı tutuyor ama benim cam dağıldı gene de..edirne eriklideydik..cam da tekirdağdan gelmişti hatta ama kaskonun anlaştığı özel camcıydı.. |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
tekrardan geçmiş olsun kimseye zarar gelmemesi önemli olan,geriye kalan herşey hallolur :)
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |