![]() |
|
Işıkların azalıp çoğalması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evooz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 Saat 11:49 |
Arkadaşlar son zamanlarda fark ettiğim bi sorun var daha doğrusu sorun mu değilmi anlayamadım. Şöyleki gece farlar açıkken veya iç lamba yanarken gaza bas keç yapınca veya direksiyonu oynatınca ısıklar kısılıp açılıyo gibi oluyo hafiften.
Bunun üstüne aracı dün elektrikçiye götürdüm şarjı ölçüldü normal çıktı, dinamoyu devre dışı bıraktı usta sorun ortadan kalktı bunun üsüne %80 alternatördendir dedi ve dinamo söküldü alternatör varmış içinde dinamonun o değişti farkeden bişey olmadı. bi fikri olan varmı?
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna benzer sorun birzamanlar benim araçtada vardı bir çok oto elektrikçi çözemedi sorun alternatör ayaklarının lehimlerini yeniledi sorun kalmadı belki ondan olabilir
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |