![]() |
|
206 sunroof hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrepegeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepegeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 Saat 02:30 |
Merhaba aracımın sunroof u bozulmuştu tam kapanmıyordu
k.yalı yıldırım otoya götürdüm tamir etmişler lakin denerken sonuna kadar açtım sonra yerinden çıktı dişlilerden biri sol taraf çok fazla basmışım geriye doğru bana böyle söylediler eskiden sonuna kadar ittiğimde yerinden çıkmıyordu oysaki yok tepesine kayak koyma yeri açmak içinmiş normalde antene kadar itilmezmiş siteden kullanım kılavuzuna baktım önce ortaya kadar açılır sonra sonuna kadar daha sonra kapanır diye yazıyor yardımcı olacak bilen varmı acaba bıktım bu servislerden gerçekten .... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saçmalamasınlar öyle şey mi olur hiç? Ellerinde her türlü alet var, açma diyene kadar raylarına bir stop yapsınlar çıkmasın yerinden.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence onlar yapamamış. 2 kademe açılıyo sonuna gelince tetikleyici devreye girer ve durur :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sonuna kadar basma ne demek ya, kullanıcı basar diye düsünüp fabrika zaten kesici koyar oraya, ne kadar basarsan bar o saha gitmez. simdi madem orjinali boyle diyorsa o satıcı benim aklıma suanda sallama bir sahne geldi ama mantık aynı yani;
zamanında bir gün gitmissin 0 206 almaya, arabanın icine oturdum direksiyonu falan tuttun koltugu kendine gore ayarladım. begendim ya alalım bunu dedin, bir de sanrufu denemek istedin sonuna kadar bastın, sanruf takılı kaldı rayında sıkısştı ve satıcı diyorki beyefendi naptınız, sonuna kadar basmamanız lazımdı yaaa uf simdi 0 araba servise gidecek yaaa naptınız yaa ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
sunroof tamir kiti almanız lazım
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
emrepegeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepegeot
yorumlarınız için teşekkür ederim pazartesi aracı almaya gideceğim
tamir kitini bostancı sanayiye sormuştum 260 milyon demişlerdi yıldırım oto yay ve bir iki parça değişmesi gerek demişti haliyle işçilik olmadan 260 alacak bakalım hayırlısı ne olacak ![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
geçmiş olsun, dilerim ki düzelir, havalar da yagmurlu dikkat et içeri su almasın
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
sonuna kadar basmama diye bir şey olabilir mi yau? çok saçma
![]() |
|
![]() |
|
Døή Cøя ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
206 da sunrof mu var derdinmi var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |