|
207 anahtarım kayboldu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 12:17 |
207 model aracımın sustalı uzaktan kumandalı anahtarım kayboldu.Aynısını nasıl en uygun halledebilirim.Servis çekilmemiş kodlanmamış haline 200 tl istedi.Tam hazır şekli 280i buluyor.Kodlamayı ben yapamaz mıyım?Kontağa takın falan diye bişeyler okudum.Manuel açıp kapayan çalıştıranı mevcut bende.
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok Hocam, o kodlama başka kodlama, kodlama işi için özel cihazlar var, dışarıda da yapan anahtarcılar var ama servisle fiyat farkı çok olmaz. Bana en uygun fiyatı servis vermişti hatta, ama servisler arasında da çok fark oluyor, istanbuldaki bütün sevislere sorun, bana en uygun fiyatı Bayrampaşa Baykaralar vermişti.
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
immolazier kodlaması, anahtarı öektirseniz bile bu kodlama sinyali eklenmeden, kontak basmaz.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Manuel açık kapayanda da immobilizer kömürü varsa onu alıp yeni sustalı ve kumandalı anahtara aktarılamaz mı? Yedek Anahtarınız olmaz sadece..daha uyguna gelir 100-1500tl arasına..gerçi 280 verip yaptırmak daha mantıklı gibi..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu tarz işleri şiddetle serviste yaptırmanızı öneririm...
|
|
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kaskon varsa yaptır
|
|
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
Kasko yok ücretli yaptıracağım
|
|
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman kasko yaptır :D anahtara vereceğin 200-300 liraya 500 daha ver kaskon olsun 1 yıl :D
|
|
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
Anahtarımı buldum teşekkür ederim yorumlar için.207 arÇ için aldığım en uygun kasko bedelide 1650 tl bu arada yani 600-700 e kasko yok yorumlardaki gibi.
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi gözünaydın o zaman
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
çok teşekkür ederim.Daha bir hafta olmuştu aracımı alalı.206mı satıp 207 aldım anahtarın kaybolması canımı sıktı bulduk çok şükür.Diğer aracı otoparka bırakırken düşürmüşüm orda.
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
hadi geçmiş olsun. kasko fiyatı çok çıkmış. birkaç yere daha danışın. benim 307 için de 2500 liralardan 1400e kadar düştüler zamanında..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
Abi bikaç yere danıştım ama yeniden araştırırım.Buarada ben can senden subwooferı alan:)206yı sattım ya 207 aldım polo yerine.
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
en güzeli kaybolan anahtarı bulmak, ne gerek var masrafa, koda filan
|
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Her yerde birlikteyiz maşallah:) ben sanayi mahallesindeki peugeot akkaya servisi aracılığıyla yaptırdım. Gültepede de bir abimizin acentesi var, sordururuz istersen.. |
|
|
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
Bakalım abi bi ara bu işe.Bide cruıze takmak istiyorum servisleri aradım takmıyoruz dedi.Parçayı alsam halletmek kolay mı programda akkaya yapar mı tanıyor babam orayı
|
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Oraya sormadım hiç yapıyor mu diye.. Alicilik yaptı bize geçen buluşmada. O nasıl yapıldığını anlatır sana..
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |