![]() |
|
307 calısmıyorrrr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2014 Saat 16:13 |
takviye kablosundan olabilir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam akünüzün ömrü tamamen bitmiş gibi, ama takviyeyi doğru yaptığınızdada en azından marş motorunun dönmesi gerek.
aküyü bi değiştirip denemenizi öneririm..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen takviye kablosundan olabilir ama yukarda bi abinin dediği gibi araç çalışınca bi elektriği göster aküyü falan sarj ediyor mu bi kaçak mı var bir yerde falan inş. küçükk sorundur
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Takviye kablosu ne kadar kalın olursa o kadar çalıştırma ihtimali yükseliyor, sizin kablo ince ise yetersiz geldiğinden çalışmamış olabilir. Bir kaç hafta önce arkadaşın aracına takviye yapmak için yanına gittim aküsü bitmişti çağırdı, takviye yaptık ama yemedi. Kablo ince basit birşeydi, sonra gitti 80 liraya orta ayar bi akü aldık geldik taktık çalıştı..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
307 anahtarlığı yenilerken benim de başıma geldi. Anahtarlığı yeniledim sonra anahtarcıdan çıktım araç çalışmıyor akü işareti yanıyor. Sonra geri döndüm anahtarcıya chip'i ve sanırım pili de takmamıştı. Diğer anahtarlıktan chipi aldıktan sonra sorun kalmadı. Chiple ilgili bir durum mu acaba veya yedek anahtarla da aynı sorunu mu yapıyor.
Düzenleyen Bursat - 22 Şubat 2014 Saat 15:02 |
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzer durumla bende karşılaştım.arabanın kapıları açılmadı ve anahatarla açtığımda ise hiçbirşey çalışmadı. takviye yapınca çalıştı ama akü bitmiştir diye yeni akü aldım. sonra 2 saatte bir akü boşaltıyordu ve araba çalışmıyordu. beyinle ilgiliymiş. beyinde bir akım sürekli aküyü yiyormuş. tamir ettiler ve bir daha o sorunu yaşamadım.
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Takviye kablosu yetersiz gelmiş olabilir, daha önce bizde yaşadık aynısını ikinci kabloyla çalıştı.
|
|
![]() |
|
meotler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
arkadaslar merhaba bu aksam basıma bı ıs geldı ve cozum bulamadım daha arabamın kapıları acılmadı kumandadan daha sonra anahtarla actıgım zamanda gostergeler yandı bırden sondu ve bıttı aku dıye tahmın edıp takvıye falan yaptık ama nafıle bı cozum yolu bılen varsa ve paylasırsa sevınırım cevapları beklıyorum :(((((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |