![]() |
|
sis ve anfi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 23:21 |
aracım 2004 dolayısıyla sis yok araçta yalnız tamponda yerleride yok buna bu sekilde sis takılabilirmi yoksa sisli bir tamponmu almammı gerekiyor ve birde bir arkadaşım için kabinli bas ve anfi lazim ikinci elde olsa olur fiyat hakkında bilgi verirseniz sevinirim tskler |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam benim açtığım konularda var bakarsanız görebilirsiniz. Bende de yoktu gti sisleri taktım. Tamponun arkasında yerleri var. Eğer 4 kapı için olanlardan alıp iyi de bir usta bulursaniz çok kolay takılır. Gti sisler biraz büyük olduğundan bizim tamponlara tam olmuyor. Ama durum varsa gti tamponu daha güzel olur görüntü olarak.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Amfi ve sub için dinlenilen müzik araç markası ve bütçe bilgisi verirseniz yardımcı olurum..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuda aslında çok başlık var ama forum biraz karışık ilerlediğinden aralarda kayboluyor ya da aratmayı doğru yapamıyoruz.
"Yenice" nikli Ramazan arkadaşımız ilk önce sis aldı. Tamponu deldirmeye çalıştı. Aldığı sis GTi sisiymiş tamponu uyduramadı. Sisi değiştirdi bu sefer tampon pert oldu. Yeniden tampon aldı son olarak normal 206 sisi uyguladı. "Kursat3006" nickli Kürşat arkdaşımız ise güzel bir işçilik ile tamponunu deldirip GTi sisi uyguladı. İLk olay sisin tampona adapte edilmesi. Keşke imkan olsa da çıkma sisli tamponla takasa girilebilse. Benim önereceğim ilk bu olur. Sonrasında iyi bir kaprota ustası bulup eğer kılavuz yoksa uygun kılavuz çizilip tamponun delinmesi gerekir. Her tamponda kılavuz olacak diye bişi yok. Montaj yapılıp tesisat uygun şekilde bağlanınca, "Memotech" nikli Mehmet abinin uyguladığı sigorta tablasına eksik rölenin konması ve bilgisayardan aktivasyon ile sis farı orjinal koldan çalışabiliyor. Ama kolun uyumu eksik röle ve sigorta kutusundaki konumu hakkında Mehmet abiye danışmak lazım. Kendisi 308sw aldı geçen gün muhabbet ettik baya aracına limitlemeli Hız sabitleme yaptık. Foruma yoğunluktan pek giremiyor. Ankara da olsanız usta ekipman parça v.s. konularda yardımcı olmaya çalışayım ama İstanbul konusunda forum üyeleri dışıdna benim pek bir çevrem yok. Bunun dışında daha da yardımcı olabileceğim varsa yine yazın konu hakkıdna bilgim varsa yardımcı olmaya çalışayım |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Sağol ali kardes herhalde sisli bir Tampon alıp sorunu halledecegiz
|
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
arkadaşım merhaba geçenlerde ben kendim ilk olarak gittim 1 çift gva marka çin malı sis aldım tamponları kestim ve montajını yaptım daha sonra motor bölümündeki eksik olan röle ve sigortayı kendi imkanlarımla elimde olanlkarı taktım ve son olarakta sanayiye gidip ön sisleri aktif ettirdim.
ve sonuç her ne kadar sisler istediğim gibi tampona oturmadıysada başarılı bir sonuç elde ettim. sende bi yerden başla ve bitir. eğer yardıma ihtiyacın olursa ben çekmeköydeyim.elimden gelen bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
206swxline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206swxline
emrah bende aracıma sis taktıracağım kolu aktifleştirdiğin su beyinci nuri hala kadosandamı onu nasıl bulabılırım ve aktifleştirmenın maliyeti ne kadara cıkar
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
iyi bir usta bulmadan bu işe girmeyin bence tamponda elden gitmesin
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
206swxline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206swxline
benim tampon da sorun var değiştirecektim zaten almışken gti tampon alayım dedim olmuşken tam olsun diye sis de taktırmak istiyorum bi kıyam olsun 206 ma
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |