![]() |
|
.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 16:08 |
arkadaşlar benden önceki sahibi araca şu altta ki linkte görünen zımbırtıdan takmış araç rolantide fln sıkıntı yapıyor sebebi bu olabilir mi ?
bunun başka bir sıkıntı çıkartma şansı olurmu araba bazen değim yerindeyse eşşeğe dönüyor bu arada araç 1.6 sw 307 2005 model ? acil yardım konu ile alakas olmaya bilir ama ara sırada motor arıza lambası ( sarı ) bir lamba yanıyor servise gidiyorum hatayı siliyorlar ama sonra birdaha yanıyor konu hakkında bilgisi olan abilerimden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler http://www.eliftuning.com/LPG-CHARGER-PERFORMANS-VE-YAKIT-TASARRUFU_63332.html#0
Düzenleyen awanger33 - 20 Mart 2014 Saat 10:15 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalitesiz yag buharı bogaz kelebegini tıkadıgı icin bu sorunları cıkarabiliyor temizletmeyii yada temizlemeyi deneyin
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
![]() ![]() ![]() ![]() |
temizlik işlemi nasıl yapılıyor bilgi alabilirmiyim ? kendim yapabilirim kanımca
|
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |