![]() |
|
ruhsat yenileme yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 18:23 |
arkadaşlar tuvturk muayeneyi atlattık şükür fakat 2. problem ruhsatta yer kalmadığı için araç tespit raporu verdiler. öğrenmek istediğim bu araç tespit raporu ne zamana kadar gecerli yani yeni ruhsatı çıkartmak için en gec kaç gun icerisinde muracaat etmeliyim birde yeni ruhsatı çıkartmakta ucret odeyecekmiyim odeyeceksem ne kadar ucret oderim. acil bilgileriniz bekliyorum....
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç devir işleminde ruhsata para vermemiştim. çok ta şaşırmıştım. :) Belki de sizden de almazlar.
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
sağdan soldan ruhsat yenilemede ücret alıyolar diye duydum önceden mi böyleydi yoksa sistem mi değişti bilmiyorum...
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
muayne yeri kalmamıssa ruhsatında, yeniden çıkacak ruhsat 150 civarı bisiler sanırım.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
araç tespit raporu kaç gun gecerli acaba..
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
süresinden emin degilim, fakat yapacagın islem basit hemen su an emniyetin sitesinden randevu al ruhsat islemleri, ruhsat yenileme olarak. yarın da randevu saatinden ruhsat ve kimliginle git tabi yanında muayne istasyonunun verdigi muayne onay kagıdı ve tespit raporu da olsun, tabi para da olsun. aksamustu de yeni ruhsatını alırsın aynı emniyetten. bence arayı fazla acma en kısa zamanda yap.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçenlerde aynı şey bi arkadaşımın başına geldi onunda sayfası bitmiş 90 tl gibi yeni kağıt parası almışlardı.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Birde istanbulda olanlar için söyleyeyim ruhsat yenileme için randevu almaya gerek yok alım satım işleriyle ilgilendiğm için sürekli olarak randevusuz olarak emniyete gidip işlerimi hallediorum bir sorun olmuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |