![]() |
|
GALAXY S2 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2014 Saat 10:43 |
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
samsung'un en güzel s (es) modeli bence, telefonumdan memnunum yoksa ilgilenirdim.
hayırlı satışlar
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
hayırlı satışlar...
fiyat abartılı değilmi ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Teşekkurler kesınlıkle en iyi cihazlarından samsungun s3 mini falan hikaye bunun yanında:) fiyat olarak bazı telefoncuları gezdım 550-600 den aşağı satan yok... forum üylerine ufak indirmim var tabi...
|
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
temiz görünüyor. hayırlı satışlar, ben de şirkette teknisyenim samsunga bakıyoruz soran olursa sana dönerim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
9 aydır kullanıyorum s serisinin gözdesi valla alacak olan gözü kapalı alsınn pişman etmez fiyatı gerçekden iyi hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
fiyat tam oluru yazılmış. bende s2 kullanıyorum. çöpe gidene kadar da kullanacağım inat ettim :) çok güzel bir telefondur.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Valla öyle kendıme yenı telofon alıyım satılmazsa anneme falan vercem satmıcam oda zaten çöp olana kadar kullanır=)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |