![]() |
|
Kağıthane'de direksiyon sınavı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 22:12 |
Arkadaşlar bir konuda yardımcı olurmusunuz..nişanlım kagıthanede gelecek ay direksiyon sınavına girecek. yazılı kısmı 90 alarak geçti fakat her kızın korkulu rüyası olan direksiyon sınavı var :D direksiyonu sıfır değil fakat sonuçta tedirgin.
Ben başka ildeyim malesef..Merak ettiğimiz kagıthanede ehliyet sınavına giren varmı veya bölge hakkında bilgisi olan..sınav trafiğe açık alandamı oluyor yoksa kapalı alanmı ben alalı 10 yıl oluyor artık nelere dikkat etmeli sanırım park etmek önemliymiş artık.. ona göre sınav harc yatırıp girecek. eğer zorlanacağı biyerse biraz çalıştıracağım 2. sınava girecek lütfen bilgi veriniz :) |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barış abimiz var bildiğim kadarıyla ehliyet sınavlarında öğretmenlik yapıyor oda konuyu görünce yardımcı olacaktır
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çağlar merhaba
bende 2003' te kayıt olup 2004' te aldım ehliyeti senin gibi 10 yıl oldu, fakat Kağıthane araç trafiğinin yoğun olduğu biryer, mutlaka bol bol pratik yapmalı, Avrupa yakasına çok hakim olmadığım için çok detay bilemiyorum
![]() |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
cevap için teşekkürler arkadaşlar..evet haritaya göre öyle ama istanbul gibi biryerde acemileri o yola sokmaları biraz risk ankarada almıştım ben dağ bnaşında biyerdeydik ne tarfik vardı ne ışık :D yokmu yakın zamanda ehliyer alan..
|
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Abi ehliyeti geçen hafta aldım bende kursla konusup sınava öğleden sonra girmek istediğini söylesin sabahları komisyon çok agresif oluyo. Akşama doğru girmesi kesinlikle avantaj. Onun dısında bildiklerini yapıp bariz hatalar yapmazsa geçer ama sabahın köründe girmemesi tavsiyem :)
|
|
![]() |
|
KARDEŞİM GİRMİŞSİN AMA BENİM MERAK ETTİKLERİMİ YAZMAMIŞSIN..SINAVI NERDE OLDUN TRAFİKTEMİ YOKSA KAPALI ALANDAMI? |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ben bi kac evvel aynı sekilde arkadasıma alırken yanında bulundum, kagıthaneden kemere kadar yol uzerinde sınav yapıyorlar. bircok kurs oldugundan buyuk bir alana yayılıyorlar. sabah 9 gibi başlar akşam 5 e kadar suruyor. kurs seni servisle goturuyor. herkesin sınavı bitmeden servis geri kalkmıyor. 10 da sınava giren biri servisi beklerse, saatlerce bekler, takside bulmak zor olabiliyor. bi tanıdıgı alırsa onu, kendisi icin iyi olur. sınavı bitince ceker gider. soruna gelince, evet trafige acık bir alan. u donusu yaptırdıklarında geçen araçlara dikkat etmesi lazım. onun haricinde ondeki arabayı takip edicek sadece. sollama flan yok. kamyonet çok geçiyor o yolda, biraz tedirgin olabilir. yeni yönetmelikte park etmesini de isteyebilirlermiş. hocası oyle demisti. bizde istenmedi belirteyim.
kolay gele |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
teşekkürler dostum cevap için.. |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kağıthanede görevliyim burak demiş zaten sağ olsun.. Hangi kursa gidiyor?
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Her kursun güzergahı farklıdır. Kurs adını veya güzergahı söylerse ona göre daha iyi yardımcı olurum..
3 tane güzergah var; Nurtepe, Hasbahçe ve Arıcılar.. Acemiler geçemiyor artık. Direksiyon hakimiyeti, pedalları kullanma ve vites değiştirmeye dikkat ediyoruz. Kavşak yaklaşımlarında ve kavşakta yapacaklarına dikkat etsin. Kavşağa girerken hızını yavaşlatıp 1e alsın ve sinyal versin. Kavşaktan yola çıkarken kesin durup baksın. Bir de durursam stop ederim diye korkmasın, dursun. Yokuşta kalkış ve yol kenarına park etme de var. Ayrıca kaldırıma paralel geri geri gitme de yaptırıyoruz. Kalkışta ayna kontrolü ve emniyet kemeri takma, direksiyonu 9:15 tutma şeklini ve sinyalle çıkış yapmayı zaten kesin yapsın, söylemeye gerek yok.. Bu arada tüm işler 30dk sürüyor ve hız sınırlarına uyarak 3 veya 4e atılabiliyor(4zor gerçi) göstergeler ve klima,silecek falan da sorulabilir.. |
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu arada randevusu kaçta ise o saatte gelsin. Sabah servis olayı yok artık ve erken gelmesi de gereksiz. Randevudan 10dk önce gelsin yeter. 5dk bile geç gelse sınava alınmayabilir..
|
|
|
![]() |
|
barış hocam çok teşekkürler cevabın için. ayrıca peugeot foruma çok teşekkürler başka hiçbir forumda olmayan yardımlaşma burada..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Fatih ilçesi bizden farklı. Uygun alan olmadığı için belediyenin orayı kullanıyorlar bizim ilçede. İlçe farkı var ama gene de dediklerime dikkat etsin. En önemlisi güzergaha hakim olmak ve heyecan yapmamak. Gerisi şoförlüğe bakıyor. Takıldığı bir şey olursa yardımcı olurum;)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |