|
106 Karlık |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
TayfunGti
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 20:44 |
||
Bu Tipte karlık nerden bulabilirim abarabam quicksilver altı delikli |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
resim açılmıyor
|
|||
TayfunGti
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
resim yüklmeyi yapamıyorum ya yardım edebilrmsnz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hangi site sınırsız süreli link saklama veriyo bilemiyorum onu bi öğrenmek lazım
|
|||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
foto cıkmadı ama karlık yerine lip de takabilrsiniz, bir cok üniversal lipler var. tabi tercih sizin. karlık daha orjinal durabilir.
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
bu lipler lagunaya da 106 yada filan uyumluymus dogrumu onlarda olabirr de nerden bulabirim
|
|||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
iste tam olarak istegim sey bu |
|||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
evet bu resimdeki Sizce bulabilrmym
|
|||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-estetik-bir-gorunm-icin-laguna-lip-kargo-kapida-odeme-ile-69tl-148260403/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-laguna-lip-fifty-tuning-135935008/detay kardeşim dedigin kadar pahallı degilmis |
|||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
Otekisinide bulmaz zor Cok sagalun yardımlarınız için
|
|||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
||
laguna lip diye aratırsan çogu uyumlu zaten bende aracıma takmayı düşündüm hoş durur diye ama benimki zaten biraz basık onuda koyarsam sürtebilir yere diye takmadım ama araca hoş görüntü katar emin ol
|
|||
i my quick !
|
|||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
araban basıksa hiç girme kadir, tamam kırılmıyor ama çok sürtüyor. siyah bir cisim oldugundan cok cizik olusuyor zamanla çirkinleşiyor. kırılma olmuyor ama ufaktan yamulmalar oluyor. basıksa ole kullan, ben de vazgectim takmadım bi zaman evvel. |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
106 cıların face sayfalarında satan iki kişi vardı hastanedeyim linki atamıyorum o yüzden bi girip bak istersen arkadaşım...
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
||
bende takmıyorum zaten :) takarsam sürte sürte gider :)
|
|||
i my quick !
|
|||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
||
benimkide basık ama onde coilover var kaldırım
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |