![]() |
|
Lpg bakımı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 16:06 |
arkadaşlar yarın yağ,yağ filtresi,lpg bakımı yaptıracam,hangi yağı kullanayım,lpg bakımında nelerin değişmesi gerekiyor ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu ay sonuna yaptırcam çıkan sonuç için takipteyim
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil yada castrol 5-40 tam sentetik yağ kullan yanında borda atsan iyi olur birde yağ filitrelerin ve gaz filitlerini orjinallarını kullan şanzıman yağını kontrol ettir eger değişmediyse şanzıman yağınıda değiştir
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
lpg filtresini değiştirin ayrıca lpg hortumları zamanlar eskiyor özellikle ısıtma hortumları :) bide platik olan t leri alimiyum ile değiştir bence..neden hala plastik yaparlar anlamıyorum onları
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
lpg li araclara 10w40 tavsiye ediyorlar. 5w30 da cok yag eksiltiyormus.
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
5-40 yağ tam sentetik bi yağdır ben kullanıyorum eksilmede 8.000 km 250 gr filan anca eksiltiyor ona normal bence ama düşük km olanların hiç eksilttiğni görmedim
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
arkadaşlar bugün yağı değiştirdim castrol 10w 40 baya boşaldı yağ ama yinede 3 litre aldı ? lpgnin filtresini değiştirdim,orda bi sıkıntı yaşadık filtreyi takarken hortumun içine parça gitmiş araçta lpg yokmuş gibi davranıyordu uzun çaba sonrası çözdük bakalım yakıtı etkileyecekmi,motorun 3 litre alması hala kafamı karıştırdı ?
|
|
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
3.5 almasi gerekmiyir mu?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benzinliler 3.2 lt alıyor, dizeller 3.8 lt alıyor. Muhtemelen biraz kullandıktan sonra o 0.2 lt'nin eksikliğini görürsünüz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
keşke 5-40 kullandaysın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
peki bu bor yağ katkıları nekadar faydalı? yağ kanallarını tıkadığını duydum doğrumudur ?
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
yağ kanallarını tikadiği doğru ama sahte ürünler tıkıyor :) alırken orijinal ürün almaya dikkat ederseksek kuladıgınız zaman görürsünüz faydalarınız birde 5-40 ya tam sentetik bi ya ince her zaman motor içinde daha çabuk dolaşır ve yağlamasız yer bırakmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |