![]() |
|
aslan tüvtürke takıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 11:27 |
|
arkadaşlar aracım 2004 model 307 XR 1.4 HDI dir aracım genel muayeneden gecti ama egzoz da takıldı emisyon değerleri yüksek çıktı ortalama ölçüm çıkan 7.69 sınır 3.00 olması lazım elaman enjeksiyon pompasına baktır dedi emisyon değerinin düşmesi için ne yapmak lazım
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
valla ben egsoz muayenesini tüvtürkte yaptırmıyorum dışarda değer tutana kadar bakıyorlar bi dışarda denettirin belki geçersiniz tüvtürkte tutmuyorsa hemen yolluyorlar
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
bencede dışarda çok yer var yapan oralarda yaptır..
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya arkadaşlar yaptık bı hata ilk önce dışarda yaptırsaydım olurdu ama şimdi direk tüvtürke girdik tekrar orda yapılması lazım benim kafama takılan benzinli araçla dizel aracın emisyon değerlerini birmi tutuyolar
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Allah kolaylık versin..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Hep dışardan yaptırırım bu işi çünkü tüvtürkte ne olucağı bellı olmuyor dışardan far ayarı yaptırıp gıdıyorsun farlar hatalı çıkıyor bunun gıbı bısey dışarıya yaptırsaydınız keşke hatalı ölçüm yapılıyor demıyorum sadece bıraz daha fazla ıncelıyorlar trafıktekı mılyonlarca külüstürü unutup :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
ekzoscu varsa ilgilensin sizinle.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aynen çünkü bi çocuk 18 yaşına bastığında devlet babasının hayrına 0 hatalı bi araç teşhis ediyor herkese
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
benim hakkımı kim aldı peki??
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
bende katalizatör yok sıkıntısız geçtim eksozdan
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
|
ve aslan iyileşti
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hadi geçmiş olsun o zaman :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Sago''lasın volkan ya ben bu adama gulmustun benım başıma bu sıkıntı ondan geldı :)
http://www.youtube.com/watch?v=I_B2IkgBE5k
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |