![]() |
|
206 yedek su deposu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 00:46 |
Merhabalar aracımın hararetı yukseldığı ıçın duman dumana gıtmekten korktum ve bugun butun gereklı kontrollerı yaptım çok şukur sıkıntı yok ancak yedek su deposu kontrolunde bıraz eksılme gordum ve tamamlamak ısterken çok doldurdum sunger yardımıyla suyu çektım az bısey ama o depoyu çok doldurmak sıkıntı yaratırmı ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O yedek su kabına genleşme kabıda denir yani motorun hararet durumuna göre o kaba su gelir ve gider. eğer kap çok doluysa haliyle basınc ve sıkışma yapar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle motora önden bakıldığında sol uste köşedekı kaptan bahsedıyorum kabın eskılığı nedenıyle max mın ışaretlerını goremıyorum ama onun yanı sıra fazla doldurdum nerdeyse ağzına kadar ozaman bıraz su çekmek ıyı olucak teşekkürler...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |