![]() |
|
Triger gerginliği ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 Saat 23:22 |
arkadaşlar triger değişeli 1000 km olmadı,son zamanlarda ses gelmeye başladı sanki gerilmiş gibi. triger kayışı zaman geçtikçe gevşermi yoksa gerilir mi ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben gevşer ayar çekılır dıye bılıyorum bugune kadar değişimden sonra gerıldığıne dağir kımseden bişey duymadım .Ama tabıkıde değişim sonrası her ne olursa olsun ne gevşeme nede gerılme olmaması gerekıyor
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakkat benimki de değiştikten 3-5 bin km geçtikten sonra rolantide vıcırtı duyar oldum ama her zaman yapmıyor. Bi yere gidip geldikten sonra yani sıcakken yapıyor... Şu an 15 bin oldu ses azaldı gibi. Vıcırtı tehlikeli midir ki?
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen hocam ısınınca ses geliyor,anlayamadım gevşekmi gergin mi birazdan sanayiye gidecem haber veririm :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |