![]() |
|
crystal wax detaylı temizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 Saat 11:54 |
arkadaşlar bi sitede buldugum bir kampanyayı paylaşmak istiyorum ve bilgi almak istiyorum komple detaylı temizlik 69.90a düşmüş bi kontrol edermisiniz almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım aracımı uzun zamandır iç dış detaylı temizlige sokmak istiyorum (106 quicksilver) buraya versem araca pasta cila filan atıyorlarmı yani aracın boyasında belirgin bir parlama olurmu aracım komple boyalı olmadıgından boyası soluk duruyor soluk derken yani birazcık mat gibi boyatmakta istemiyorum fikirleriniz neler ? yorumlarına baktım götürenler çok memnunlar alsammı acaba ? aradım zaten anca önümüzdeki haftaya gün veriyor cok yogunuz diyorlar hem evimede yakın
http://www.firsatbufirsat.com/firsat/crystal-wax-oto-yikamada-detayli-ic-dis-temizlik-boya-koruma-ve-ekspres-cila-paketi-1 Detaylı İç Temizlikte Yapılacak İşlemler İç Antibakteriyel Detaylı Temizlik; koltuk, tavan, plastik aksamlar, havalandırma kanalları, kokpit ve döşeme Vinil Bakalit Kalorifer Peteklerinin Anti Bakteriyel Temizliği
Detaylı Dış Temizlikte Yapılacak İşlemler: Jant ve Lastik temizliği Ön cam için yağmur kaydırıcı uygulama Meguiar's ürünleri ile Boya koruma ve Ekspres cila
Temizlik İşlemlerinde; Koltuklar ilaçla temizleniyor. İlaçlanan bölgede kirler yüzeye çıkıyor. Kirler fırçayla temizleniyor. Tekrar ilaçla silinme işlemi gerçekleşiyor. Vakumlama işlemi yapılıyor. Son olarak kurutma yapılıyor.
Crystal Wax; Crystal Wax, otomobil severlerin ihtiyaç duydukları temizlik, bakım ve koruma ürünleri ile bunlara ilişkin uygulama hizmetleri alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu. Araç temizliği ve boya koruma sistemlerindeki uygulama başarısını, bilgi birikimi ile başarısını katlayan Crystal Wax; uzman kadrosu, yüksek kaliteli ürünleri ile oto yıkama ve boya koruma sistemleri konusunda çeşitli hizmetleri ile Ataşehir'de tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
zevki ayrı haklısınızda aracın içi gerçekten pis aldıgımdan beri kendim ttemizliyorum ama prof bir temizlik gerekli içime sinmiyor açıkcası
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Firma ve islem ne bilmiyorum ama dh den okudugum kadari ile bu tarz kampanyalarda aracin basinda durup islemlere bakmak sart .
Hic islem yapmadan sadece yikama yapan, aracin icine basincli su tutan yerler var dikkatli olmak lazim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
zaten alırsam 2 araba için almayı düşünüyorum gidip başında duracağız :) sıkıntı olmaz o konuda linkteki yorumları okuyunca iyi bir esnaf oldukları düşüncesi doğdu bende ondan dolayı sizlerinde fikrini alayım dedim
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen.. aracıma cila atıp karşısında nargile içmek istiyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
valla ben 2 aracım içinde aldım bakalım sonuc ne olacak 70 lira cok büyük bir mebla degil deneyip görecegiz :) diger araçta bebek yegenimin ayıptır sölemesi baya dosemelerini batırmıs bakalım temizlenicekmi 106 ve 307 araclar 307 acık renk dosemeler sonucu burdan sizlere paylaşacagım 08,03,2014 cumartesi ikisinide götürücem
|
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |