![]() |
|
206 için tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 Saat 00:44 |
|
206 mın tamponu çatlak bende sıs farı ıstedığım ıçın yaza doğru yaklaşıyoruz malum tamponu yenılemeyı ıstıyorum sıslı tampon olarak orjınal arıyorum ınternet uzerınde hep ıthal urunler var bu ıthal urunlerden satın alsam sızce nasıl olur ışmı gorurmu çokmu kotu olur fıyatları uygun sonuçta plastık tampon ama duzgun durması çok önemlı benım ıçın kullanan varmı ?
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende ayna konusun da kararsızım 1 haftadır aynam kırık geziyorum, yan sanayimi alam orjinal mi alsam karar veremedim, 4 kat fiyat farkı var arada.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Fiyat farkınıda geçtım ınternet uzerınde nereye baksam hep ithaller var zaten orjınal bulsamda dedığınız gıbı fıyat farkı herşeyı gosterıyor tampon sonuçta bı yere çaksan plastık aksam ama yınede tereddutdeyim çunku tıpsız durma ıhtımalı olabılır dıye dusunuyorum daha önce kullanan varsa eğer duruşta montajda sıkıntı yaratmıyorsa alırım sonuçta plastık parça tamponun önemı yok benım ıçın orjınali macunlatıcam ama daha önce başıma geldı yıne çatlıcak aynı yerden bılıyorum hem sısler de yok.Ayna konusuna gelınce benım bırı orjınal dığerı ıthal şuana kadar farkı bıraz daha zor açılıp kapanıyor ve orjınale göre rengı soldu plastığının . |
||
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
Ben peugeot marketten gti tamponu spariş ettim. gelince boyatıp taktıracam. o zamn foto falan paylaşırım sende ona göre değerlendirirsin.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Sağolun iyi denk geldı bak işte benım kısıtlı butcem olduğu ıçın çevredede tutarsız yorumlar aldığım ıçın danışmak ıstedım bakalım guzel olursa sıparış verırım beklıyorum bu konu altında :) |
||
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
değişecek parça, sürüsü etkileyecek ön takım parçası ya da motor aksamı değilse, ben de yan sanayiden yanayım.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Oturmasında ve görüntüsünde bir sıkıntı olmadığı sürece kaporta parçalarında yan sanayi kullanabilirsiniz
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
Öncelikle sızın satış siteniz ınternet üzerinde gördüğüm en iyi peugeot parçaları satan sıte ayrıca forum sponsorusunuz normal ıthal olarak satışa sunduğunuz sisli 206 tamponları var bu parçaları sattığınızı bıldığım ıçın soruyorum güzel bir boyadan sonra orjınalini aratmaz dersenız düşünüyorum . |
||
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim,kalitesini orjinali ile kıyas yapamayız tabiki ama boyatıp araca taktığınız zaman uymamazlık oturmamazlık gibi bir durum söz konusu olmaz orjinali gibi oturur
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |