![]() |
|
Katalitik Konvertör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gebedek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2014 Saat 17:45 |
merhaba arkadaşlar. 206 da katalitik konvertör sorunu yaşayan var mı. Soruu nasıl anladınız ve çözüm için ne yaptınız?
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba çekmez egzozdan şıngırtı gelir. Çakmasını al tak. Bende oksijen sensörü tek olduğundan sorun yaşamadım.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayara bağlat arabanı sorun varsa çıkar, çok kirlenmiş ise motor ağrıza ışığı da yakabilir.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Kardeş öncelikle geçmiş olsun daha detaylı yazarsan sorunu sana yardımcı olmaya çalışrız...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Ben katalitik konvertör yüzünden egzoz muayenesi yaptıramadım. Benim aracın katalitik konvertörünü sökmüsler lpg daha iyi çeksin diye sanırım. Şimdi egzoz muayenesi sıkıntısı yaşıyorum. Yenisininde fiyatı 1000 TL civarındaymıs tamircinin söylediğine göre. Benim anlamadığım bu katalitik konvertör çevre kirliliği önleme haricinde başka bir işe yarıyor mu?
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
gebedek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
İlginiz için teşekkür ederim. Ardahanın ilçesinnde uzak bir köyde görev yapıyorum ve burarlarda kimse anlamadı sorunu. Araç sabahları 5 dakka marşa bastıktan sonra çalışıyor. Bazen benzinde çalışmıyor, Lpg de çalışıyor. Çalıştığında da yine iki dakika gazı köklesem dahi araç gitmiyor. Bilgisayarda zengin yakıt arızası veriyor. Ama araç ısındıktan sonra tek marşta çalışıyor ve hareket etmeme sorunu kalmıyor. 5 aydır durum böyle.
|
|
![]() |
|
Bu arada aracın benzin tüketimi çok arttı. Araç lpgli ama her defasında lpg kadar benzin harcıyo. Bir de aracı stop ettiğimde ekzosdan duman gelmeye devam ediyo. Bu gece de hava çok soğuktu hiç çalışmadı araç.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Kati iptal ettinizmi sokturun oyle bi deneyin belki faydasi olur cok kirlenmisse araci boguyor olabilir bende katalizator yok oyle kullaniyorum hem araciniza biraz daha guc kazandirir sokmeniz |
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |