![]() |
|
206 hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 Saat 16:21 |
Merhaba arkadaşlar bayır çıkarken ara sokaktan dıngılın tekı bakmadan attı kendını yola bende fren yapmak zorunda kaldım 2 vıteste yığıldı araba vıtes değiştirmedım nedense gaza yuklenıp devam ettım bayırın bıtımınde hararete baktım kı 110 çektım bır yere kalorıferlerı falan açtım fan açtı rolantıde bır şekılde 85 e duşurdum ardından yola çıktım tekrar 110 yıne durdum tekrar duştu devam ettım yıne fırladı eve donmek zorunda kaldım bende bunun nedenı ne olabılır daha once hararetle ılgılı hıç bır sıkıntım yoktu bunun ustune 2 gundur bınmedım araca havada yağışlı zamanımda yok yarın bırt test suruşune çıkıcam suyuna bakıcam en son geçen hafta baktım suyuna tamdı varmı fıkrı olan nedendır ?
Bu konu uzerıne aracımı bugun test ettım ve sıkıntı yok 85 de fan açıyor çok şükür ek soğutma kabına baktım bıraz eksılme vardı tamamlamak ısterken fazla doldurmuşum su ağzına kadar dolu şuanda sungerle bıraz çekmeye çalıştım ama çok başarılı olmadı bu ek soğutma bıdonundakı su çok dolu olsa bır zararı varmıdır bunuda danışmak ıstıyorum ? Düzenleyen samet206 - 18 Şubat 2014 Saat 00:13 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
varmı bılen arkadaşlar yardıma ıhtıyacım var konuyu yukarıya taşımak ıçın tekrar yazıyorum fıkrı olan varsa beklıyorum teşekkürler şimdiden...
|
|
|
![]() |
|
41as206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Aralık - 1989 Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2011 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
genelı oleee dur kalkta 110 a kadar cıkıtyo fan acıyosa sıkıntı yok
|
|
2010 peugeot 206 sedan 1.4 benzin tel 05395925826
|
|
![]() |
|
Fan açıyorda normalde 90 ı geçmezdı fan açıyor soğutuyor 85 e kadar sonra az bısey gıdeyım tekrar 110 falan kafamı karıştırdı bu olay bır anormallık hıssedıyorum bakıcaz artık . |
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aracın fanı birinci kademede açmıyor olabilir ikinci kademe açtığından dolayı 110 çıkıyor olabilir.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
İşte bende bunu düşünüyorum çunku 90 a doğru gelirken hep fan açardı 110 da açıyor şımdı 206 ların fan 2 kademelımı kı yarın bır test edıcem ya kafamı kurcaladı bu durum fan açmıyorsa servısın yolu gozuktu umarım sıkıntı yoktur sıkışık trafıkten olmuştur daha önce hiç bir dur kalkta böyle bısey gormedım ama . |
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimki 90 ı geçmiyor yokus da çıksam dur kalk da yapsam. Tabi kışın. Bi sorun olmalı suyu kontrol et bence sonrasında fana yönel.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Benımkıde öyleydi o yuzden konu açtım zaten 85 de sabıt bıraz zorlarsam 90 zaten anlık olur tekrar 85 e ulaşırdı.Soğutma suyu ağzına kadar dolu normal olması gereken sevıyesındende biraz fazla hatta bakalım bır test etcem fanı kontrol etcem ozaman ne zaman açıyor falan daha sonrası servıs zaten anlaşıldı durum yavaş yavaş teşekkürler... |
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aynı arızayı eski 206mda yaşadım, fan rezistanı bozuk olduğu için 1. kademede devreye girmiyordu hararet 110 na gelince 2. kademe devreye giriyordu... Aklında olsun ilk fan rezistansına baktır zaten 30 lira bişey.
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
Teşekkürler bu ışıme yaradı dırek bahsederım ozaman bundan boşuna kurcalatmamış olurum aracı. |
|
|
![]() |
|
Ben bu sorunu bulana dek kurcalattım aracı bir ton param gitti ve sorunu bulup inat ettim yaptırmadan sattım aracı
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
bencede fan rezistansından hocam,hatta iyi bi elektrikçi bulursan değiştirmene gerek kalmaz tamir ederler,hemen tamponu felan sökmeye çalışan oluyor söktürme boşa,ön ızgara çıkıyor onu çıkart sonra rezistans ortaya cıkıyor zaten kolay gelsin :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Doğrudur ama ben okadar ınatçı değilim ya satıcak kadar ama tabı durum ne gösterır bellı olmaz en azından sayenızde kafamda bır fıkır oldu boş değilim ![]() |
|
|
![]() |
|
Güncel...
Bu konu uzerıne aracımı bugun test ettım ve sıkıntı yok 85 de fan açıyor çok şükür ek soğutma kabına baktım bıraz eksılme vardı tamamlamak ısterken fazla doldurmuşum su ağzına kadar dolu şuanda sungerle bıraz çekmeye çalıştım ama çok başarılı olmadı bu ek soğutma bıdonundakı su çok dolu olsa bır zararı varmıdır bunuda danışmak ıstıyorum ? |
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Samet süngerle suyu boşaltamıyorsan havasını aldığımız yerdeki vidayı çıkart biraz boşalt sonra tak. Fazla doldurman illaki sıkıntı yapar, bence çok fazla sıkıştırma bu haldeyken.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler ya dediğiniz gibi yada küçük su çekme çubukları var onlarla bır bardak kadar boşaltayım ben suyu kafam rahat olsun ... |
|
|
![]() |
|
memet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
arkadaslar aynı sorun benım aracımdada söz konusu 1 km gıtmeden hararet 90 buluyor fan açıyo ama şehır ıcınde bıraz fazla dur kalk yaparsam artış devam edıyo mecbur musaıt bı yerde durup kaput açıyorum motora el deymıycek sekılde aşırı ısınma söz konusu konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım
|
|
2004 1.6 quicksilver 123000
|
|
![]() |
|
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Hocam ben 206 yı aldığımda aynı şey vardı durumla ilgili bir çok yere sordum 110 da fan açıyorsa sorun yok dediler ama benim içime sinmedi bu durum şaşmaz da çok dolaştıktan sonra bir usta konu ile ilgili detaylı bir bilgi verdi aracımın fanını direkt olarak termostata bağlamışlar bu yanlış bir hareketmiş genelde de bu durum sağ önden kazalı araçlarda oluyormuş GTI beyni bu tarafta senin aracındakini bilmiyorum araç için hiç ısınmıyorsa da çok ısınıyorsa da sorun yaratır dedi. Çok ısınma conta yakmaya neden olabilirmiş 110 a gelen araç belki 110 da soğutamazsa sonuçları kötü olur dedi ben de bu sorunla ilgili olarak aracımı bıraktım. GTI gibi çabuk ısınan bir araç şuan 95 dereceyi geçmiyor. Klima açık ve sıkıştırılmışken bile. Çok ihmale gelecek bir şey değil sözün özü bence.
|
|
2.0 2000 Model 206 GTI Çin Mavisi
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
benimkindede hararet yükseliyordu özellikle son zamanlarda rampa çıkarken. Radyatör tıkanmış orjinal radyatör antifiriz ve su değişti şimdi buz gibi 350-400 tl tahmini
|
|
![]() |
|
memet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
ewet arac sol onden kazalı racı toplarken buyuk ıhtımal otomatık bı aracın radyatoru takılmış radyator uzerındekı muşur baglı degıl peki ankara şaşmaz tarafında bu iş için ustalığına guvenebılcegımiz nokta atışı yapabılcek bır usta tanıyomusunuz
|
|
2004 1.6 quicksilver 123000
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |