![]() |
|
Aslanımı Kaybettim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 Saat 13:54 |
Merhaba arkadaşlar..
Bu ayın 12'sinde yani 3 ün önce çevre yolunda kaza yaptım.Kaza şu şekilde gerçekleşti; Hız 100 110 civarıydı hatırladığım kadarıyla, önümdeki aracın stop ışığı görünce hafif frene dokunur dokunmaz araba sağ tarafa doğru g.t attı,sonra başladı dönmeye, tahminimce 10 15 tur döndü o sıra hatırladığım arabanın arka tarafı havaya kalkması ve metrelerce dönmesi (100 metre ötede durabildi), gajır gujur çok yüksek seste sesler gelmeye başladı.sonra sağ tarafta yerden yüksekliği 30 40 cm ve daha fazlada olabilir kaldırıma çarptım.Araba tekrar g.t atarak 3-5 tur daha döndü.En sonuncusunda tekrar kaldırıma çarptım sap ön teker askıda kaldı.Daha sonra frene bastım ve araba yarım daire dönerek tren yoluna yani kaldırımdan yukarı çıktı ve arabanın önü yola bakar şekilde durdum.Stop etmemişti araba hemen anahtarı çıkarıp teybi kapadım ve indim aşağı.Lpg yoktu ama patlar patlamaz her ihtimale karşı uzaklaştım ilk polisi aradım. sonrada yakınlarımı. Bu kazadan sadece başımı tavana yada cama çarpmam sonucu bi şişlik gerçekleşti.Emniyet kemeri takılı değildi.Airbagler açılmadı bi yere çarpıp durmadığımdan dolayı heralde, tren yolunun direğine ramah kalmıştı yarım metre aralıkla kapıyı açıp indim.Pıssssss diye ses geliyordu, sağ arka teker patlamıştı.Ön tampon kaldırma çarpan sağ kısmı kırılmıştı.Sağ arka tekeri değiştirdik ve arabayı yürür bi şekilde çekici çağırmadan yaklaşık 15 20 kilometre götürdük sanayiye.Ben aksler gitmiştir diyr tahmin ediyordum, lakin dün babama 8-10 bin lira masraf çıkartmışalr denge şanszuma vs. gitmiş demişler, Araçta sadece ön tampon kırıldı. diğer parçalarada sürtünme kırılma vs. oluşmadı çok şaşırdım. Ama alt takım komple gitmiş.Araba takla atmadı, çamurluklar kaput kapılar tavana hiç bişi olmadı.. beni üzen durumda bu zaten Rabbime şükürler olursun bana birşey olmadı, ama malda canın yongası derler.
Düzenleyen Serkan - 15 Şubat 2014 Saat 14:11 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.... araç bir şekilde yapılır Allah muhafaza size bir şey olsaydı? rabbim korumuş sizi. araç bir şekilde yapılır ama can sıkıcı bir durum allah kolaylık versin. tekrardan geçmiş olsun... neyden dolayı böyle olmuş peki? bence frenlerden ya bir tarafı tutmuş ondan dolayı atmış yada teker önceden patlamış bana öyle geldi!!
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
![]() ![]() ![]() ![]() |
Babam inanmıyor bana 15 160 la gidiyondur dedi.Aramız bozuk sağlıklı konuşamıyoruz.. Araç ön taraftan yağ akıtıyordu üşenip sanayiye götürmedim.Neden çok merak ediyorum. Bu aracın önüne 130la giderken köpek çıktı ve direksiyon hakimeyitine kaybetmeden durabilmiş çok şaşırdım arabaya nolduda birden bire o hızla dönmeye başladı.İşin garip tarafıda 100 110la gidiyorsun takla atmıyorsun, araba sadece yanlaya yanlaya bi oyana bi buyana dönmeye başlıyo alçak araba nasılda o kaldırımdan yukarı çıkıyor keşke kaldırım engel olsaydıda arabanın alt takımı gitmeseydi.. Herne kadar bana birşey olmasada insan üzülüyor kredi çekip almıştım..Nasip değilmiş napalım Rabbim beterinden korusun..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun, takla atmaman büyük avantaj olmuş, kemerde takılı değilmiş, sağlığına dua etmekten başka yapacak bir şey yok.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
19 yaşındasın ailenin verdiği sadakalar, ettiği dualar korumuş seni, ölmediğine ve sakat kalmadığına şükrek , boşver arabayı
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Araç üzerindeki lastikler marka/model neydi ne durumdaydı. Anladığım kadarıyla lastik faktörü önem arz etmiş kazanızda.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmiş
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Lastik ebatı 175/65R14 marka ise bridgestone. 2013 mayıs ayı sıfır alınmıştır.Kabak değildi çok iyiydi durumu polis de sormuş ve bakmıştı.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis sukret ve bundan sonra emniyet kemerini takmadan hareket etme, su kemer bu kadar mi kotu bisey niye takmiyosunuz arkadaslar iki parca kumasin uzerinizde gozukmesi cok mu cirkin oluyo? Sebebi ne? Arabada bir kurus masraf olmasaydi ama sen bi tarafa firlasaydin anne babanin ici nasil yanardi sevenlerinin ici nasil yanardi bi dusunsene! Araba masraf bilmemne onemli degil takin kemerinizi arkadas..
Not: Sitemim sadece sana degil kemer takmayan herkese, tekrar gecmis olsun |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Hepinizden Allah razı olsun, Allah kimseye göstermesin çok kötü bi durum.Kaza esnasında Allahım nolur taklas atsında dursun diyordum galipa o derece çok döndü araba ne olduğunu anlayamadım.
Peki 8 ve 10 bin lira fazla değil mi?Aracın çamurlukları kaputu kapıları vs. gitmediğine dua ediyordum ve araba çalıştı 20 kilometre yol yaptı sanayiye çektik, sağ arka teker hariç diğer tekerler z çizerek gidiyordu, sol teker ise 90 derece yamuktu yamuk gidiyordu, direksiyon sağa sola çok hırpalamıştı yürürken kazadan sonra. Arkadaşım 206 gti ile kaza yapmıştı onun sağ arka çamurluk değişmiş ve 4 teker dismi ne o gitmi şen pahalıda oymuştu ve 4 teker içe doğru yamulmuştu 17 inc.. onada 8 lira masraf çıkartmışlar tanıdık vs. 2,3 lira yaptırmıştı çamurluk değiştiği halde.. Alt takım bu kadar pahalımı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
[QUOTE=volkanC2]cok gecmis olsun verilmis sadakan varmis sukret ve bundan sonra emniyet kemerini takmadan hareket etme, su kemer bu kadar mi kotu bisey niye takmiyosunuz arkadaslar iki parca kumasin uzerinizde gozukmesi cok mu cirkin oluyo? Sebebi ne? Arabada bir kurus masraf olmasaydi ama sen bi tarafa firlasaydin anne babanin ici nasil yanardi sevenlerinin ici nasil yanardi bi dusunsene! Araba masraf bilmemne onemli degil takin kemerinizi arkadas..
Not: Sitemim sadece sana degil kemer takmayan herkese, tekrar gecmis olsun[/QUOTE Kesinlikle insan yaşadıktan sonra önemini anlıyor araç içinde sağa sola yalpalandım, başımı vurdum dediğiniz gibi camdan dışarıda fırlayabilirdim.. Lütfen herkes bu kazayı okuduktan sonra kemerini 5 dakikalık mesafe içinde olsa taksın. hız yapmasın. nasiyat değil yaşadıklarımı söylüyorum ve mümkünse peugeot gibi araba kullanmasın, herkes diyordu inadını beğendiğim için 206 aldım ama çok yalpalanıyor uzun yolda ve çok hafif kalıyor karşıdan gelen araça arka tarfın havaya kalmıştı iki takla atmadın dedi ve farkında değilim. ön arka tampom boyama vs. 300,400e mal olur akisler gitmiştir onalr 500 600 diye tahmin ediyordum ama alt takım gitmiş... şimdi 40 ay çektiğim krediyi ödeyeceğim ve Rabbimin bu sınavından inşallah isyan etmeden ve şükür ederek çıkmaya çalışacağım..
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
öncelikle geçmiş olsun sağlığın daha önemli herzaman şükret bunun için araba nasıl olsa yaniden alınır daha iyisi alınır
206 lar hafif kalıyor bence motor kuvvetli kasa hafif birde 206 hızlandıkca arkası yükseliyor ve savurmalar yaşanabiliyor bu yüzden bi tık daha fazla dikkatli olmak gerekiyor kemer herzaman takılmalı mahalle arasında bile tekrar geçmiş olsun allah beterinden saklasın hepimizi |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
büyük geçmişş olsun Allahtan sana bişe olmamış Allahım daha beterinden saklasınn
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Çok geçmiş olsun Allah korumuş birkeresindede ben etimesguttan gelirken opel corsayla dengemi kaybetmiştim benimde arka teker havalanmıştı ve araba ileri giderken geriye dönmüş buldum kendimi ama Rabbime şükür ben bir yere vurmadan döndüm ve kayarak durdum o 30 saniyelik olay bana 1 saat gibi geldi bende hep kemerimi takarım bin nasihahattansa bir ders daha etkili oluyor
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Geçmiş olsun. Aramızda olman bunları yazıyor olman en büyük sevinç.
Aile meseleniz bana düşmez ama bence babanızla bir an önce barışmalısınız. Birbirinizin değerini kavramalısınız :) |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Büyük geçmiş olsun Allah tan size bir şey olmamış .araç bir şekilde halledilir ama size bişey olsa onun telafisi olmazdı
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Çok çok çok geçmiş olsun 5 6 ay evvel yaptığım kaza aklıma geldi neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bende trafik direğine ve ağaca çarpmasam takla atacaktım. Şükür sende ucuz atlatmışsın. Malı boşver sen kurtuldun ya gerisi boş. Kaza yaptığımda araç için öyle bir üzüldüm ki polis bile duygulanmıştı ama şükürler olsun biri gitti daha iyisi geldi. Hiç sıkma canını sadece o kazadan kurtulduğuna şükret kardeşim.
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Geçmiş olsun, aracın kazanın hiç resmi yok mu?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Moda0797 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
geçmiş olsun dost 1 sene evvel ortalama hız 100 ile ani çıkan arabaya fren yapmak zorunda kaldım panik olarakda freni bırakamadım araç epey bi kaydı fakat sağa dogru kaydı başka arabalara çarparak durabildim çok kötü durum seni en iyisi ile ben anlarım herhalde ama sıkıntı etme ankara ostimde 2 airbag kaput sağ çamurluk vs vs epey bi parça aldım ön tarafı komple topladım orda bi 206dan sökmüştüm 1500 liraya felan almıstım önemli olan canın.
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
büyük geçmiş olsun. allah bir daha böyle bir kaza yaşatmasın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |