![]() |
|
307 mars basmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2014 Saat 14:08 |
||
teşekkür ederim bilgilendirme için
kutup başları temiz sorun yok dediginiz gibi oluyor aynen sanayide baktıracagım sagolun |
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynı sorun benim basimada geldi tik edip susuyorsa marş kömüründen olabilir tabi ayni zamanda kutup baslarinida kontrol etmeni tavsiye ederim oksitlenme varmi yokmu
|
|||
![]() |
|||
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
||
|
|||
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
Akü olsa o kadar marj yapamazsın... Marş basıyorsun ama araba çalışmıyor... Düşük ihtimal Kumanda piline falan bakmakta yarar var... İmmo ile ilgili olabilir...
|
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
yakıttan ne gibi bişey olabilir marş basınca sadece tık diye bi ses geliyor okadar akü zayıf desem sanmıyorum akü olsa en azından marş basmazmı araba?
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
yokmu bilgisi olan ? neden böyle yapar bu araç ? acaba kömürden filanmı ?
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
Merhabalar abiler ustalar kardesler amcamda 307 1.6 benzinli arac var 2005 model olmasi gerekiyor biz bu aracla hergun ise gidip geliyoruz aoyle bisey var son zamanlarda arac stop halindeyken marsa bastigimizda sadece tik diye bir ses geliyor yani herhangi bir action olmuyor gosterge panelindeki isiklarin hepsi sonmeden marsa basmiyoruz bu olayi bazen yapiyor surekli degil bide 4-5 defa amrsa bastiktan sonra calisiyor mesela gecen gun yapmisti bugunde yapti 3-4 kere bastiktan sonra calisti daha sonra yaklasik 1 saat sonra araci stop ettim tekrar basiyorum sadece tik diye ses geliyor 3-4 defa daha bastim calisti 10 dk sora stop ettim bu sefer tam yarim saat bastim tik yapip duruyor araci vurdurarak calistiricaktim ama hem tek basimaydim hemde dumduz yoldaydim arac park halindeydi iki aracin arasinda tek itemezdim ugrastim durdum yarim saat boyunca aralikli aralikli yaklasik 20 defa mars bastim sonunda calisti sizce bu neden oluyor bu arada arac lpgli
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |