![]() |
|
lastik ses yaparmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 17:49 |
|
arkadaşlar merhaba 2004 model 307 var benzinli aracımın şanzıman içindeki bilyler ön foryo bilyerleri hep değişti hiç uğultu filan yoktu yalnız aracımın lastiklerin yerlerini değiştirdik ve rot balas yaptırdım şimdi lasrık düz giderken uğultu yapıyor böle inceden lastikler 205/55/16 pirelli cintirato p7 yaklaşık 15 aylık lastik sizce lastiktikten yaparmı yok bilyadan mı
|
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alışılmışın dışında bir uğultuysa lastiklerden olucagını sanmam ama yinede riske atma sen bi yerlere göster bilyalardan olabilir.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
kar lastiği ise yapar normal lastikte de telleri kırıksa ses yapar
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
biraz üstünkörü olacak ama pirelli lastiği ses yapar aga.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben otoparka ciyaklıyor diye bridgestone yerine gittim tigar(michelin yan sanayisi) aldım. Kalitesi iyi ve yumuşak lastik. Bizim arabalara yumuşak lastik iyi oluyor. Pirelli de sert..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bilya olayı başıma geldi. 90-120 arası araçtaki uçak motoru devreye giriyordu resmen öyle bir ses çıkıyordu ama 120den sonra normal dizel sesine dönüyorduk. Direksiyon ve aracı dinleyin ses mi geliyor titreşim mi var . Bilya titreşimden ötürü çok ses çıkarır.
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
ikisi de yapar. bunun kolay arabayı lifte kaldırıp tekerleri elinle döndereceksin. tekerler rahat dönüyorsa lastikler... ama zorluk çıkarıyorsa dönerken bilyaların mefta. geçmiş ola :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Benm arabadaki sesi hatırladınmı ali :)
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Hatırlamam mı abi seninki apayrı bir olay. Senin lastikler bir de mi abart egsoz görevi yapıyor. |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Aynen abarth gibi aynı:) lastikler o kadar etki eder mi yaa..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Yok hacılar rulman:) lastkler o kadar ses yapmaz :))
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ses bu işlemlerden sonra gelmeye başladıysa ve rot balans ayarı yapıldıysa sesin sebebi lastikler değildir.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
yaptırmasaydın keşke ; 90 a kadar otomobil , 90 dan sonra uçak sürüyormuşsun |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
arkadaşlar bu gün balascıya gidecem ne dicek ama şanzımandaki bütün bilyalar değişti değişmeden önce direksonu hafif kırdığın zaman uğultı yapıyodu şuan kırmadanda yapıyo :D ama lastiklerin yerlerini değiştirik onadan sonra yapmaya başladı birde konumuzdan ayrı ama ben baskıyı balatayi değiştirince yağınıda yeni koydum içine bir kutu şanzıman için borpower koydum tam 2 litre yağa tamamladım bunun belli bi oranın varmı şanzımanda kullanırken 250 ml bor 1750 yağ koydum
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Şanzıman yağına mı bor koydun?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
evet şanzıman boru koydum
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
bence sıkıntı olmaz. şanzumanın alacağı yağ miktarı bellidir ve ona göre oranlamışlardır zaten.
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |