![]() |
|
206 roland garros Jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 16:37 |
Merhaba arkadaslar elime biraz para geçince jantları degiştirmeyi düşünüyorum arabanın ilk sahibi satarken bilmeyen birine sattıgı için orjinal jantları sökmüş teneke jant üstüne plastik kapak takıp satmış zaten 1-2 parçayı daha öle götürmüş herneyse kafamda 1-2 tane jant var ama renk olarak siyah mı beyaz mı arasında gidip geliyorum örnek olarak;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-15-inc-jant-orjinal-konig-beyaz-kirmizi-serit-muzaffer-ticaret-151521303/detay şöle bişey rg yeşiline yakışır mı yorumları bekliyorum ![]() |
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
106ordu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim jant seçimin iyi ama bnce 206 cc jant takmalısın
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyaz janttan oldum olası nefret etmişimdir, henüz bir araca yakıştırdığımı hatırlamıyorum, tabiki şahsi görüşüm. fakat siyahın rg yeşiline yakıştığını biliyorum.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
valla benim seçimim de siyahtan yana... ama beyazı da denemek lazım henüz görmedim hiç :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Bence beyazda değişik olur ama bu jantlar 4*100 bizim arabalar 4*108 diye biliyorum.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
jant güzel, yeşilin altında ilk düşündüğümde sırıtır gibi geliyor ama bir yandanda görüntüye bi ferahlık katar gibi geliyor..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
bende siyah düşündüm baştan zaten ''furkanyakar'' ' ın rg sini gördüm gerçekten güzel masallah :D ama siyah jant Allahın emri oldu herkeste var gibi geliyor cc jantları da aracın orjinalliğini yükseltir ama o da klasik geliyor bana tabiki aklıma yatan bişey bulamazsam yine cc ye dönüş yapıcam gibi
![]() |
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaslar rc (atlantis) jantların orjinal olanı 17' miş diğer 15lik 16 lıklar replikaymış bu dogru mu? dogruysa orjinal 17'lik jantlar için ne tarz lastik kullanmak lazım 206 rg için?
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
15 replica ancak 16 lık 307 jantları var rc e benzer. Airene isimli . 17 de en uygun ölçü 205 40 17 diye biliyorum.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
bu lastik ve 16yada17 jantın kullanımı ne gibi sıkıntılar yaratır?
|
|
FIRST BLOOD
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Abicim bence bu jantlar guzel hemde arabayi acar siyahlar zaten aracin rengide koyu olduğundan bozuyor
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |