![]() |
|
106 TORSİYON TAMİRİ ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 11:05 |
|
ÇOK NADİR OLARAK KULLANDIĞIM ARABAMI KOMPLE BAKIMA SOKTUM BİRAZ MALİYETLİ OLDU AMA FEDA OLSUN ASLANIMA ... YAPILANLAR ; * ARKA TORİYON YENİLENDİ * ENJEKTÖR TEMİZLİĞİ * BOĞAZ KELEBEK TEMİZLİĞİ * BUJİ DEĞİŞİMİ ( İRRİDYUM ) * 3000 KM OLMASINA RAĞMEN CASTROL MAGNATEC 10/40 YAĞ * ŞANZUMAN VE SENKROMEÇ KONTROLÜ * SİBOP AYARI * MOTOR HAYAT SIVILARI KOMPLE DEĞİŞİM * KOMPRESÖR TESTİ % 85 DÜN ASLANI MI EVE KADAR GETİRDİLER AKŞAMDA BEN DENEME SÜRÜŞÜNE ÇIKTIM MAŞALLAH ÇOK DEĞİŞMİŞ .. ALLAH NASİP EDERSE YAZADA KOMPLE BOYATTIM MI SIFIR 106 OLUCAK... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
maşaAllah aslana :) bende yaza dogru sorun olmamasına ragmen bakıma sokmayı düşünüyorum zaten muayeneye gidicem diye fren sistemini komple yeniledim enjektörlerimide bosh marka degistirmistim bi kac ay öne sibop ayarı yaptırıcam boğaz kelebek temizligi ve yagları tekrar değiştiricem (gerçi yağı koyalı bende daha 3 bin anca oldu yag hala sarı o derece ) :D
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tepeden tırnağa bakmışlar aslana, tertemiz kazasız belasız binin inşallah, masraf ne oldu bu arada?
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Maşallah abi güle güle kullan inşallah.. yaza ablamlara geldiğimde buluşur pozlarız Aslanla YakışıkLıyı :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
1500 CİVARI TUTTU BU SAYDIKLARIM.. DAHA ÖNCESİNDEN DE * TRİGER SET DEĞİŞİMİ * FREN BALATA DEĞİŞİMİ * BASKI BALATA DEĞİŞİMİ * SFIRI toyo proxes t1r YAPMIŞTIM ... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
SEN YETER Kİ GEL KARDEŞİM HER ZAMAN BEKELRİM ABLANLAR LA YAKINIZ BİLİYORSUN BİR TELEFON YETER ORADAYIM HEMEN ... |
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
güzel bir bakım olmus. kendine gelmistir araba. boyatın arkadaslar cekinmeyin, sonucta arabaların yaşı büyük, satarken boya takıntısı olan adam almasın. alıcak kişi zaten çıkar, ülkede milyonlarca insan yasıyor. bende maddi durumumu toparlasam komple aynı rengime boyatırım.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Biliyorum abim biliyorum, bu sefer mutlaka görüşücez, gelicem yanına :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Maşallah abi iyi bakıyosun arabana takdir ediyorum ve kıskanıyorum :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
ARABAM DEĞERLİDİR BENİM KİMSEYE DOKUNDURTMAM BİLE 3.5 SENEDE 3000 KM YAPMIŞIM KULLANMADIĞIM ARABAMA MASRAFTAN KAÇINMAM... ARKADAŞLARIM BENİMLE DALGA GEÇERLER ONUR ARABASINI PAMUKLARA SARMALAYIP SAKLIYOR DİYEE ... |
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
AYNEN EŞİM KISKANIYOR ARABAMI VAR MI ÖTESİ...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Abi arabanın güncel resimlerini paylaşırmısın :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
en güzelini yapıyorsun, devam. ben gittigimiz yerlerde valeye bile vermiyorum, vermek mecbursa gerekirse o mekana girmiyorum, benimki de hastalık.
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
AYNEN BENDE YEMEĞE GİDİYORUZ VALE KOŞTURUYOR YOK DİYORUM BEN PARK EDİCEM ELEMAN GÜLÜYOR PİS PİS VE MÜMKÜNSE GÖREBİLECEĞİM YERE PARK EDİYORUM ...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
Maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
|
götürcenmi beni de izmire
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
olur
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |