![]() |
|
Bugün ufak bir kaza atlattım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
apranax77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apranax77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 20:31 |
hepinize hayırlı akşamlar. bu sabah küçük bir kaza geçti başımdan. Ben şantiyeden çıkarken karşı taraftaki araç sahibi hızlıca önümden geçti, bende fark etmeyip biraz sürttüm ona yandan. ardından resim çekip adamı işine yolladık. akşam 17,30 da geldiğinde ise ehliyet ruhsat fotokopilerini verdim, sigortacıya tutanak tutturdu ve akşam bana da dikkatsizce çıktım, kazaya sebebiyet verdim gibi kelimelerle biten cümleler yazmamı istemiş sigortacı benim sigortamın karşılaması için. uzun lafın kısası benim merak ettiğim, ben iyi hoş yazdım, imzaladım ama, bir pürüz olur mu ilerde, benim arabada çizik dahi yok. sigortası bozulduğu için acaba benim aracımın da kaza kaydı olur mu? veya çok net yazdığım için ben yaptım diye bir ceza gelebilir mi bana yada başka bir sorun olabilir mi? şimdiden vereceğiniz cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim :)
![]() |
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben Turkiye'dede bonus sistemi uygulamasina geçildi diye duymustum yani bu durumda sen gelecek sigorta doneminde belkide °/° 10 belki +20 fazla odersin diye biliyorum.
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çok geçmiş olsun
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortan bitince yenilerken biraz fazla sigorta bedeli ödersin. Aracında da hasar kaydı olur. Mebla karşı tarafın zararına göre değişir. Ceza polis çağırırsan yersin onun dışında bi ceza vs olmaz. Sen tutanağı doldurdun verdinse senlik bir durum yok. Gerisini karşı taraf tutanakla kaportacıyla halledecek. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
aynen denildigi gibi sigortani bir sonraki sefere daha fazla para odeyerek yaptiracaksin malesef :/ bende 106'mla kaza yapmistim ben suclu ciktim, aracimi satip C2'min sigortasini yaptirdigim zaman bunun farkina vardim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Geçmiş olsun,Allahtan sizin arabaya bişey olmamış.
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
apranax77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apranax77
hepinize teşekkür ederim. gerçekten de arabada nokta kadar çizik yok kaza yüzünden. sadece plakada 1-2 siyah leke vardı onlarda tiner ile çıktı. biliyorum 2. sigorta daha fazla çıkacak fakat aynı yerden yaptırınca %25 indirimli olacağı için o miktarda gitmiş olacak diye biliyorum. benim korkum sorgulatılınca aracımın kazalı çıkması. çünkü en ufak bir hasar almadı ve daha önceden de hiç kazası yok. gerçi benim aracımda yaptırılacak birşeyi olmadığından kazalıda çıkacağını zannetmiyorum.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
kardeşim bildigim kadarı ile senin araçta hasar kaydı cıkmaz. hasar kaydı sorgularken arabanın şasesine, plakasına göre yapılıyor çünkü.Ama arkadaşların da dediği gibi sigortanda cüzi bir artış olur.
Düzenleyen KILIÇ - 13 Şubat 2014 Saat 09:39 |
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
geçmiş olsun Allah büyüklerinden esirgesin bunada şükür
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
geçmiş olsun..fazla ödeme ihtimalin var..
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apranax77
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. bugün kaza yaptığım araç sahibi aradı ve fiat servisine gelmemi istedi, onlarda resim çekmek istemiş. adamlar inanamadı gerçekten, diğer araba kamyon çarpmışa dönmüş fakat senin arabanda nasıl çizik bile yok diye :) ve onlarda benim aracımın kaza kaydı olmayacağını söylediler..
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Büyük geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
senin aracında hasar olmadığı için karşı tarafa sigorta ödeme yapmayabilir bile.... ama bu tabi seni ilgilendirmez... sigorta bedelinde bir artış olacağı garanti(suçu sana yazdılarsa eğer) onun dışında sigortanın max karşılayacağı bedeli, diğer aracın tamir masrafının aşmadığı sürece(30-45 milyar arası) sana hiçbir şekilde ceza gelmez. hatta ve hatta polis gelse bile ceza yazmıyor diye biliyorum kamu malında zarar yoksa... (kaldırım taşı, elektrik direği gibi)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
hasar kaydı olmaz ancak sigortada artış olur
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Geçmiş olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |