![]() |
|
KAFAYI YİYECEĞİM ARTIK YARDIM ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 23:29 |
||
merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce bir 206 1.4 xt hdi aldım fakat araba bildiğin sorunlu çıktı hidrolik pompasını değiştim artı bana eski sahibi trigerin de değiştiğini söylemişti fakat değişmemiş triger v kayışı vantilatör kayışı aks bilyaları vs onları da değiştim tamam bu sefer oldu dedim dün benzinlikte araç aks kesmiş galiba, rot kafasımı diyorlar başımı diyorlar yerinden çıktı şanzıman yağını felan boşalttı hemen.. çekici mekici uğraş dur sanayiye çektim aracı sabah bi 200 lira daha ödedim onları yaptırmak için bir kötü haber daha aldım arabanın enjektörler sıkıntılıymış usta 2000 tl gibi fiyatlardan bahsettii moralim çok bozuk öyle böyle değil allah o eski sahibinin belasını versin allah o parayı yedirmesin inşallah hemşeri sayılırız dedik güvendik meğer hemşeri hemşeriyi gurbette öpermiş nerden bilelim allah sorsun sizden istediği tek şey bu enjektör problemini nasıl halledeceğim şimdiden teşekkürler
|
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam aks kesmeden once lokurtu filan gelmiyormuydu tekerden almadan once araci galiba ustaya gostermediniz galiba keske 100 lira fazla verip kontrol ettirseydinz
|
|||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Başka bi ustaya daha baktır. Adam neye göre enjektorler gitmiş dediki ?
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
Tekleme mi var, enjektor mu kirlenmis? Sorun ne ki enjektor demis?
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
||
ne olduysa benzinlikte bir an da oldu hocam öncesin de herangi bir sıkıntı yoktu mazot aldım tam çıkarken araç gitmedi zorladı baya bir şeye sürtüp duruyordu indim baktım ki teker resmen tampona yapışmış direksiyonu çevirdim bir mekanizmayı yerinden çıkmış halde buldum çekici çağırdık çektik sanayiye
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
||
gaza bastımı çıkırtı gibi bir ses geliyor ona dayanarak enjektörlerden demiş galiba
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
||
hayır tekleme felan da yok öyle abi akıl sır ermiyor bu ustalara
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
||
Sen hemen heyecan yapma canını sıkma enjektör oyle kolay gidecek bi parça değil. Başka bi ustaya götür işten anlayan |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
||
öyle yapmaktan başka çarem yok eyvallah abicim saol
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
kardeşim gelişmeleri bekliyoruz senden, canını sıkma hallolur hayırlısı ile..
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
ya arkadas bu arabaları nasıl kullanıyorlarda bu hale getiriyorlar gerçekten şaşırıyorum. bide işin enteresan tarafı sattıktan hemen sonra yeni sahibinin elinde patlıyor araç şuraya bak ya valla hayret ediyorum. geçmiş olsun kardeşim. umarım kısa sürede fazla parçalanmadan halledersin problemlerini.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
||
Aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Öncelikle bardağın dolu tarafından bakmak lazım olaya. Ya seyir halindeyken başınıza gelseydi bu olay? Allah korusun. Bu arada Araç kaç model kaç binde aldınız? Madem epey masraf ettiniz, ağır bakımlarını yapmış olmuşsunuz bu vesileyle. Sıkmayın canınızı, en azından artık arabayı tanıyorsunuz. Epey sorunsuz kullanırsınız diye düşünüyorum. Enjektör olayına gelecek olursak, öyle her ustaya aldanmayın. Çok şımarık bizim bazı ( çoğu :) ) ustalar. |
|||
![]() |
|||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
||
al bendende okadar ; aynı durumdayım aracı alana kadar görünürde bi kusuru arızası yoktu, 1 yılda yaptığım masraf rahat 7 bin lirayı geçmiştir, şanzımanından gergi rulmanına enjektörlerinden, takozuna yenilenmeyen parça kalmadı nerdeyse , kaka lamışlar onu anladıkta eski sahibini niye yolda bırakmaz bu arabalar yada onlardayken niye bozulmaz ,satıldıktan hemen sonra ne kadar arıza bozuk parça hepsi kendi aralarında anlaşmış gibi dökülmeye başlıyorlar :)
|
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
aracın ne kadara alındığı önemli çok uygun fiyata aldıysanız, bunlar olağan şeyler. bakımlı temiz kullanılmış araçta böyle sorunlar pek olmaz. enjektöre gelince, ses önemli değil yakıtta ve çekişte sorun yaratmadığı sürece müdaheleye gerek yok. tamir işine filan girmeyi. direk değişin.
|
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
||
yanına bırakmayacağım eski sahibinin adam allahtan korkar ya bundan önce tempram vardı sırf ayıp olmasın adama sıkıntı çıkartmasın diye triger devirdaim pompası felan herşeyini değiştirdim sattım bu nasıl bir insanlıktır ya
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |