![]() |
|
106 beyaz duman problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan1488 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan1488
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 22:39 |
arkadaşlar herkese merhabalar .
dün 98 model 1.4 xr 106 aldım . araç çok güzel. yol tutuşu , gidisi , yakıtı . . . herşeyiyle süper fakat bu sabahleyin işe gitmek için çalıştırdım ve aşırı derecede beyaz duman attı . . . motor soğuduktan sonra kesinlikle duman yoktu. hararet problemide yok . yağ su eksiltmede yok . gün içerisinde yani arabayı parkettikten yaklaşık 5 saat sonra tekrar çalıştırdım . duman hiç çıkmadı . sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir ? ? ? başına gelen oldumu hiç . yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim . . ..
|
|
![]() |
|
SKC21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: ddd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soguk havalarda yapması normal bısey araba ılk calıstıgında yapar su yag eksıltmıyorsa bır sıkıntı yok..
|
|
c
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |