![]() |
|
106 beyaz duman problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan1488 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan1488
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 22:39 |
arkadaşlar herkese merhabalar .
dün 98 model 1.4 xr 106 aldım . araç çok güzel. yol tutuşu , gidisi , yakıtı . . . herşeyiyle süper fakat bu sabahleyin işe gitmek için çalıştırdım ve aşırı derecede beyaz duman attı . . . motor soğuduktan sonra kesinlikle duman yoktu. hararet problemide yok . yağ su eksiltmede yok . gün içerisinde yani arabayı parkettikten yaklaşık 5 saat sonra tekrar çalıştırdım . duman hiç çıkmadı . sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir ? ? ? başına gelen oldumu hiç . yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim . . ..
|
|
![]() |
|
SKC21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: ddd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Soguk havalarda yapması normal bısey araba ılk calıstıgında yapar su yag eksıltmıyorsa bır sıkıntı yok..
|
|
c
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |