![]() |
|
yazılım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 09:27 |
merhaba arkadaşlar 2002 model 307sahibiyim aracımda çekiş sorunu olduğunu düşünüyorum.aracın yazılımı ile alakası varmı bir kişiden duymuştum eski bir yazılım olabilir diye demişti.yeni yazılım varmı yardımınızı bekliyorum.
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YENİ YAZILIM DEDİĞİN CHİP TUNİNG TİR O DUYDUĞUN ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
yani çekişinde değişikli yaparmı o. nedir onu bilmiyorum ama nerden bulabilirim kaç paradır ve aracın orjinal parçalarından birimidir
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ARABANIN BEYNİNE YÜKLENİLEN YENİ PROGRAM .. FİYAT OLARAKTA MİNİMUM 500 CİVARI... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çekişte problem varsa once iyi bir ustaya gidip motoru muayne ettirin. chip tuning yazılım gibi islemler saglıklı calısan motorlarda guc artısı icin uygulanır. bence siz once aracınızın bakım kontrolunu yaptırın. enjektor, bobin, buji gibi parcalara baksınlar baskı balata baksınlar. cekis sorunu varsa once onu halletsinler. hersey duzelsin sonra yazılım dusunun.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıca tüp ve benzin fitrelerine baktırın ve yarım depo benzin ile bir enjektör açıcı kullanın derim. chip tuning ise bilginiz yoksa tavsiye etmem boşa para kaybı olarak algılayacaksınız. araçlarda windows gibi bir işletim sistemi yokki 2 yıla bir yenisi çıksın ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Haklisiniz dediginiz gibi ben servise iyice bir baktirayim ama enjektore bakilmadi sanirim acici kullanayim insallah ise yarar verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rica ederim konumunuzda kahramanmaraş yazıyor. bende maraştayım yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden geleni yaparım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
pro tech fuel cleaner kullandım, işe yarıyor tavsiye ederim. 40 tl ye almıstım maslaktan. furkan'ın dedigi gibi en az yarım depo benzin koyun arabaya, benzin alırken depoya bi sise pro tech'i de ekleyin. o işini kendisi yapacaktır.
edit: anlatım Düzenleyen herry - 11 Şubat 2014 Saat 14:00 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |