![]() |
|
307 çekiş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 09:23 |
merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce ilk defa pevgeot 307 1.6 hb araba aldım.ancak aldığımdan bu yana bir türlü arabadan istediğim verimi alamıyorum. arabamda tüp var ancak benzinde bile binerken gaza basınca araba atılmıyor. özellikle rampalarda araçta yük varsa çok çabuk boğuluyor.arabanın hava filtresini yeni değiştirdim. yağına bor koydum.bujileri 15 gün önce değiştirdim.kısacası 650 tl lik bakım yaptırdım ama araba atik değil. aynı sorunu yaşayan varmı yada bu soruna çare bulabilecek biri varsa yardımını bekliyorum.
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyej plakası na birde yakıt çok zengin se boğuluyordur
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
aracık kaç model kaç km de. bakımları nezaman yapılmış acıklarmısınız
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beygir gücü nedir?90 mı 110 mu?ayrıca 307 lerin en zayıf yanı ağırlık ne kadar çoksa okadar hantallaşıyor.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Arac 2002 model 80 kw sanirim 110 beygire geliyor 155 bin km ama araba 1300 kg. Fakat baska arabada deneme yaptim benimkinde biraz cekis dusuk
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Bakimlari dort dortluk olmasada aldigim arkadas temiz binen birisiydi zaten araba uzun yolda yapmis bu km yi.
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
307 de var mı bilmiyorum ama bende de aynı sorun var hava akış metreden kaynaklanıyor. Fişini çekince duman atıyor ama köpek gibi gidiyor. Fişini takınca aynı konumundan eser yok. İşim acil olduğu zaman akışmetrenin fişini çekiyorum dumanlı dumanlı gidiyorum.
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Benzinlileri bilmem ama dizelde etkisi yok. Tepede port bagaj, arabada 6 kişiyle 205km hıza çıktı.. Benzinli arabalar genel olarak rampada ve yüke bindiğinde zayıf kalırlar zaten.. Bence bir sorun vardır, tüple alakalı olabilir. Poloda mesela boğaz kelebeği tıkanmıştı, o zaman çekiş sorunu olmuştu. Her usta da çözemiyor sorunu. Ustanın biri sorun yok diye yolladı mesela o zaman.. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |