![]() |
|
kredi çekeceğim yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2014 Saat 13:31 |
ARKADAŞLAR MERHABA 10-15 bn liralık 36 ay vadeli bir ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum. yakın zamanda kredi çeken varmı? en uygun banka hangisi sigorta yaptırmayacağım dosya masrafı vb..kesitileri az olan veya olmayan hangisi banka banka dolaşmak yerine önce sizin görüşünüzü alayım. şuan ing bank mantıklı görünüyor yani zorunlu sigorta isteğe bağlı..birde şuan çalışmıyorum. üzerime ev araba var ama sigortalı değilim. kefil gösterebilirim bu şekilde kredi verirlermi?.teşekkürler.
Düzenleyen C@GL@R - 10 Şubat 2014 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben geçen sene iş bankasından aldım maaş bordrosuyla verdiler, sigorta yaptırmıyım dosya masrafı vermiyim falan dedinmi taksit artıyor uzun vadede daha fazla ödemiş oluyosun ona dikkat et..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu aralar faizler yüksek galiba:)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
1.09 1.11 lerde dolaşıyor faiz hayat sigortası şart ing bank baya reklam yapıyor ama banka bankadır hertürlü alacağını alıyor valla
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
arkadaşlar şu sıralar uygun olan finans bank hem kolay hemde birazda masrafları az birde iş bank.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu aralar faizler yüksek , biraz bekle ama yaza doğruda araç fiyatları yükseliyor, yukarı tükürsen bıyık durumu..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dosya masrafsız kredi veren yer hic duymadım. bi miktar alırlar. araba icin alıcaksanız, bireysel krediye basvurun iş yerinizden maaş bordronuz yetecektir. onlar maasınıza gore cekebileceginiz kredi miktarını ve odeme seceneklerini size sunuyor. ben motorsiklet alıcaktım gecen yaz sonu. bi miktar HSBS den cektim. motor alamayınca geri odedim. bir hataydı anlastıgım adam satmaktan vazgecti benimde hevesim kactı . 1 hafta icinde geri iade ettim krediyi. 250tl zarar ettim. o da dosya masrafıydı..
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
http://www.enuygun.com/kredi/ihtiyac/ abicim bu site sana fikir verebilir
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
valla benim bildiğim sigortasız kredi vermiyorlar...garantiye bulaşma yeter
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
kredi olayını bu aralar ertele bence
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
husam207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Odeobank tavsiyemdir
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
artık veriyorlar dostum..bazı bankara isteğe bağlı yapmış..cevaplar için teşekkürler..bu arada ingnın standını gördüm :D migtrosta 15000 lira için 36 ay 541 lira..dosya masrafı yok sigorta yok dedi detayları nasıl bi öğrenelim |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben 10 gün önce falan çektim. Yapı kredi 3000 lira. Faiz oranları baya yüksek acil ihtiyaç yoksa beklemek lazım. 10 gün önce en fazla faizi finans çıkarmıştı. Ancak sigortadan dolayı sıkıntı yaşayabilirsin.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |