![]() |
|
malesef 2nci talihsizlik :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 16:32 |
|
Yine bu sabah aracımın yanına gittiğimde sol kelebek camını kırıp bütün emeklerimi çalmışlar Ne diyim Allahından bulsunlar İnşallah Bide alırken Şase yaptırmışlar arabaya Allahtan beyne zarar vermemiş sigortalar yanmış |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ciddi olamazsın Adem, yeni tesisatı damı çaldılar???
|
||
![]() |
||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
|
Malesef serkan abi Olurda Buluşmaya gelebilseydim eğer sizlere göstermek İçin can atıyodum ama Kısmet olmadı
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ya ben ne deyim bu adamlara bilmiyorum ki ne desem az gelecek, yinede içimden bildiğim bütün bed dualarımı ediyorum. Çok üzüldüm Adem büyük geçmiş olsun :((
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
amfiyi teyibi anladımdan hoparlörleridemi sökmüşler. çok geçmiş olsun.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
çok büyük küfür ediyorum şuan.. geçmiş olsun..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Ademcim çok çok geçmişler olsun bunların yatacak yeri yok valla beddua hakaret küfür herşey geçiyo aklımdan ama gideni getirmiyo malesef
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
Büyük geçmiş olsun yazık ya gerçekten Allah belalarını versin bunların.
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun. Polise bilgi verdiniz mi?
Karamsar kardeşim yanlış anlama beni affına sığınarak diğer arkadaşlarıma hazır sözü açılmışken tavsiyem lütfen kredi ile araç veya aksesuar alımı satımı işine girmeyin. Acımız daha büyük oluyor. Çalınsa, kırılsa yine iyi. Yaşamak bu kadar zorken cebimizdekinin hesabını yapmak bize kalmıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Çok geçmiş olsun tekrar kardeşim.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun. Allahtan bulurlar belarını
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
çok geçmiş olsun kardeşim , Allah 1000 katını çalandan çıkarsın, sıkma canını gene gel buluşmaya
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
geçmiş olsun :( böyle şeyleri yapanlara ettiğim küfürleri duvara söylesem çatlar anasından başlayıp ölmüşüne kundakdakinden annesinin karnındakine kadar
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
|
Kardeş çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( adi şerefsizler ya :@
|
||
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Ne desek boş, Çok geçmiş olsun.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
çok geçmiş olsun kardeşim. can sağlığını düşün, sen içindeyken de gasp edip çalabilirlerdi. Allah korusun canına da zarar verebilirlerdi. olan mala gelsin, can sağ olduktan sonra aynı malı alır yerine koyar...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
çok geçmiş olsun, allah daha beterlerinden korusun inşallah. çünkü ayık kafayla yapmıyorlar bu işi şeref yoksunları. bizim kapıdan da babamın ek iş için çalıştığı halk otobüsünü götürmüşlerdi. babam önüne geçince az kala eziliyordu, zor kaçtı.
bu arada dipnot olarak ürünlerin seri numaralarını almakta fayda var. bunları çaldıktan sonra belli yerlerde satıyorlardır çünkü. polise bilgi verip bulunabiliyor. arkadaş o şekilde birkaç ürününü kurtarmış zamanında.. |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
Çok geçmiş olsun Allah'ımdan bulsunlar İnsallah daha beteri cıkar onlardan.
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Hocam geçmiş olsun. Sana şu kadarını söyleyebilirim aracınızın resimlerini ve benzeri sanal alemde yaptığınız paylaşımlar hırsızlarında gözüne takılıyor olabilir sonuçta internet aleminde bunu engelleme şansınız yok. Böyle oldu diyemem ama , düşün sen burada şunu diyorsun aracıma şunu aldım şunu taktım.. Ben bu yüzden bu tip paylaşımları pek yapmıyorum. Tekrar geçmiş olsun..
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
|
O zaman müziğin sesini de aşırı açmamalısınız. Egzoz sakın haa. Hiç kimseye görünmeden duyulmadan seyahat etmeliyiz demek oluyor.. Ne oluyor yahu bu internet bu kadar kötü emeller için kullanılmaya mı başlanmış.. Yazık yazık
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
İlker abi hep destek tam destek ![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |