|
ne olduğunu anlamadım (resimli)''çözüldü'' |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2014 Saat 14:45 |
||
arkadaslar biraz önce aracımın çalıştırdım. direksiyonu az bişey çevirdim bi tangırtı koptu ama araç normal bi şekilde çalışmaya devam ediyordu. korkudan vitese takıp gitmeyi denemedim sadece gözlemlediğim direksiyon sertleşmşti motoru açtım gördüklerim bunlar. kayışta atmıştı. ne olduğunu anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum
Düzenleyen Buğra - 15 Şubat 2014 Saat 10:45 |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
grank kasnağıymış sanırım. araç yürürmüş ama aküden yermiş. kayış attığı içinde direksiyon ondan sertmiş.
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
terzuu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sakın çalıştırma kayıs kasnak gümlemiş işallah motora fazla zarar vermemiştir.en yakın tamirçin nerede ise çekici ile götür aracı kayış bağlayıp götürmm deme sakın zinhar çalıştırma. aracı. geçmiş olsun.
|
|||
bize her yer trabzon
|
|||
terzuu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yürür kısmına aldanma aküyüde sıfırlama. metal yorgunluğundan olan bir kırılmadır işallah.çekerek götür aracı tamire.
|
|||
bize her yer trabzon
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tamam çalıştırmasın doğru ama bu triger değil ki motora zarar verip sente atlattırsın. krank sadece şarj dinamosu,klima kompresörü ve direksiyon pompasını dönmesine yardımcı olur. sen karıştırıyorsun bence.
|
|||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kırılan çarkın iç kısmı kavucuk. parça listesinden baktımda adı grank kasnağı. görünen zarar gören sadece o parçaymış gibi
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dizel araçlarda krank kasnagının kauçuğu daha büyük. mesela benim 207 de sadece krank miline bağlandığı yerde conta şeklinde. ama arkadaş motora zarar verirsin falan demişte motora zarar vermesi çin trigerin kopması lazım. bunla geçmiş olsun. Allah'tan senin durduğun yerde olmuş.bende 80 km hızla giderken fırladı arabayı solladı. gerisini sen düşün...
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun abi maverick e katılıyorum Allahtan hareketsiz halde olmuş
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anlaşıldı arkadaslar çok teşekkür ederim. ben yarın ağırdan ağırdan sanayinin yolunu tutiyim
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
alacağım parça budur herhalde dimi. bununla beraber başka bişey almama gerek varmı? bide bu orjinal parça ama ortası kavuçuk gibi gözükmüyor
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şasi numarası verip te alırsan daha iyi olur. benim acı tecrübem var bu konuda. civicte yaşamıştım.2. kere krank saplamasını kırdı.yani krank kasnağının bijonunu. meğersem kasnak eski olduğundan bijon kırıyormuş.yani bijon balans yaptırıyor ve kasnağı parçalıyor. kasnak kadar bijon da önemli. ben civic in bijonunu yetkili servisten istemiştim. ve o bijon 35 nm torkla sıkılması gerekiyor. bijonun kullanma kılavuzunda yazıyordu. bence bijonlarını da iste.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sorun olmaz kanımca.. rulo içi dağılmış. resimdeki parça ve kayışlarını yenilemen kafi.
|
|||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçmiş olsun buğra bencede arabayı çalıştıma hatta usta gelsin arabanın başına olduğu yerde yapılabilirmi bilmem ama keşke hiç hareket ettirmeden sorunu gidermek mümkün olabilse
|
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Aküden yeme nasıl oluyor? |
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şarj dinamosunu döndüren kayışta atığı için herhalde bende tam anlamadım
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
||
geçmiş olsun, allah beterinden korusun. hareketli değilmişsin iyi ki..
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla barış tek tesellim hareketli değilken evin önündeyken olması. altta karter muahafazasıda olduğumdan o çark düştüğünde öle bi ses çıktıki aha dedim sonunda arabayı kırdık
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
||
insan korkuyor ya. benim de buluşmada arkadan ses geliyordu ya. hatta muhabbeti oldu arka amortisötler gitti diye tahmin yürüttük. meğerse termosla yangın tüpü birbirine çarpıyormuş:) ilk seferde insan çok korkuyor ama alışmak lazım böyle şeylere...
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
||
aracı kullanarak götürürsen eğer far sinyal park radyo vs vs herşeyi kapat elektronik hiçbirşeyi çalıştırmadan git ki aküyü fazla yemesin.
|
|||
|
|||
Buğra
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynen arkadasım bende yarın sabah öle yapmayı planlıyorum. hatta bizim burada hava yağmurlu ona ragmen silecekleri bile çalıştırmam diyodum
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |